«Без Обмежень», Ротару, Melovin, ТНМК виступили на концерті «Музика війни»

концерт
Зібрано 168 тисяч гривень для українських захисників.

У київському ресторані Boho Yosai портал “Музвар” знову зібрав солдаут на п’ятому благодійному концерті “Музика війни | Пісні перемоги”. На одній сцені зібрали потужний пул артистів, які своїми виступами мотивували всіх до підтримки українських захисників. Метою концерту був збір на придбання дронів Mavic 3 для ССО, які захищають нас на Донецькому напрямку.

За вечір організатори зібрали 168 700 гривень. Серед лотів були гільзи 152 мм від гаубиць з підписами Фагота, Фоззі та Сергія Танчинця. Понад 40 000 гривень у публічну “банку” концерту принесла футболка з шаржем на Валерія Залужного.

На сцені цього вечора заспівали ТНМК, фронтмен “Без Обмежень” Сергій Танчинець, Melovin, Роман Скорпіон, Enleo, Маша Кондратенко, Сергій Лазановський | Ridnyi. Запрошеною зіркою стала Народна артистка України Ауріка Ротару.

Ауріка Ротару

Ауріка Ротару

За настрій присутніх відповідав радіоведучий Андрій Ткачьов, завдяки якому подія пройшла максимально динамічно та цікаво.

Головний партнер благодійного концерту “Музика війни” — компанія BMED (представник брендів iS CLINICAL, HYDRAFACIAL, CIRCADIA, Colorescience в Україні).

Фото: пресслужба

KOLA
Попередній матеріал

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Українські зірки відвідали відкриття 6-го Тижня швейцарського кіно
Наступний матеріал

Українські зірки відвідали відкриття 6-го Тижня швейцарського кіно

Новини партнерів