Тіна Кароль, POSITIFF, Юрій Ткач, ROXOLANA та інші зірки на фестивалі у Кам’янець-Подільському замку

зірки на фестивалі у Кам’янець-Подільському замку
«Амбасадор дитинства» і «Зірковий десант» об'єдналися, щоб відсвяткувати річницю благодійного дитячого фестивалю у Кам'янець-Подільській фортеці.

Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей, ГО «Амбасадор дитинства — Всеукраїнська громадська ініціатива із соціальної адаптації дітей за напрямом спілкування рівний-рівному» — приготувала незабутній подарунок для молодших поколінь та їх батьків — найбільший благодійний дитячий фестиваль в Україні після 24 лютого 2022. Цей ювілейний 15-й захід відбувся на історичній локації — Кам'янець-Подільській фортеці, символі незламності української нації. Дитяче свято підтримав наймасштабніший музичний дитячий фестиваль України «Чорноморські Ігри».

На івенті було встановлено рекорд «Наймасовіший благодійний дитячий захід у фортеці». Протягом 2022 року фестиваль «Амбасадор дитинства» зміцнював свою репутацію як визнаний благодійний захід для дітей. Цього разу організатори прагнули знову втілити мрії дітей і влаштувати річницю фестиваль незабутньою, адже 1 червня 2022 року саме тут, у Кам’янець-Подільському, відбувся перший масштабний захід проєкту.

Читайте також

Алан Бадоєв забрав назад свої слова про Ані Лорак і шокував сумою, яку заборгувала Анна Асті

Алан Бадоєв забрав назад свої слова про Ані Лорак і шокував сумою, яку заборгувала Анна Асті

ЕксХолостяк Іраклі Макацарія став батьком

ЕксХолостяк Іраклі Макацарія став батьком

У програмі заходу відбувся широкий спектр розважальних та освітніх активностей, серед яких: відкриття заходу зі спеціальною програмою «Фортеця дитинства», презентація капсульної колекції «Амбасадор дитинства», зони для ігор, майстеркласів та просвітницької діяльності, зона зі смаколиками та напоями, виступи зірок та блогерів, фотосесія з кубком Євробачення-2022, розіграш книжок: «Конституція для всіх: і великих, і малих», прем‘єра гімну фестивалю «Амбасадор дитинства», в якій співають POSITIFF, Юрій Ткач, Анна Трінчер, Злата Огнєвіч, Олег Машуковський, Василь Котляров і Нікіта Ломакін, фотосесія та автографсесія зірок.

У цей важливий день до «Зіркового десанту» приєдналися видатні українські артисти та талановиті особистості: Тіна Кароль, POSITIFF, Василь Котляров, Андрій Безкровний, Юрій Ткач, Олег Машуковський, ROXOLANA, гурт Qatoshi & Chico, гурт 100лиця, гурт SESTRA, Polina Dashkova, Masha Danilova, Dima Prokopov, українські супер герої Килиммен та Килимвумен з гурту Kalush Orchestra та інші улюбленці дітей. Андрій Чорновол, Анатолій Анатоліч та Дарія Кравець стали зірковими ведучими та тримали неймовірну атмосферу свята.

Тіна Кароль розігріла атмосферу своїми потужними вокальними виступами, а POSITIFF заводив публіку своїми популярними хітами. Танцювальні активності з дітьми влаштувала Юлія Сахневич — хореограф-постановник, фіналістка шоу «Танцюють всі!» і «Танці з зірками».

Юрій Ткач, відомий своїм гострим гумором, розвеселив публіку своїми комічними виступами, а ROXOLANA викликала позитивні емоції своїм унікальним голосом. Chico & Qatoshi, 100лиця та SESTRA подарували гостям неймовірні музичні враження. Ведучі свята Андрій Чорновол, Дарія Кравець та Анатолій Анатоліч чарували публіку своїм талантом ведення, створюючи затишну та дружню атмосферу.

У програмі заходу також відбувся блок виступів виконавців, які взяли участь у знаменитому фестивалі «Чорноморські ігри». Фестиваль представили його випускниці Поліна Дашкова та Маша Данілова. Їхні талановиті виступи надихали гостей та підкреслили музичне різноманіття фестивалю. Саме у Міжнародний день захисту дітей «Чорноморські Ігри» були відзначені спеціальною нагородою «За вагомий внесок у порятунок дитинства маленьких українців». Статуетку передали засновнику «Чорноморських Ігор» Миколі Баграєву.

Завдяки спільним зусиллям команд «Амбасадор дитинства» та «Зірковий десант» дитячий фестиваль у Кам'янці-Подільському став незабутньою подією для всіх учасників.

«Амбасадор дитинства» і «Зірковий десант» висловлюють щиру подяку всім учасникам, виконавцям, благодійним організаціям та гостям за їхню підтримку та внесок у здійснення мрій дітей.

Благодійний дитячий фестиваль «Амбасадор дитинства» став подією, що об'єднала дітей, батьків, зірок та благодійників з метою підтримки та розвитку дитячих проєктів. Це нагадування про важливість захисту прав та щасливого дитинства кожної дитини. «Велике спасибі всім, хто підтримує нашу місію і допомагає змінювати життя дітей на краще. Разом ми зможемо створити світ, де кожна дитина отримає любов, підтримку і можливість реалізувати свої мрії», — зазначив голова оргкомітету Василь Котляров.

Команда «Амбасадор дитинства» та «Зірковий десант» продовжуватимуть свою місію підтримки дітей і збереження радості дитинства.

Читайте також

Солістка гурту KAZKA заручилась: Олександра Заріцька виходить заміж

Солістка гурту KAZKA заручилась: Олександра Заріцька виходить заміж

Вася Байдак – про поїздку на передову: «Артилерія, вибухи, навколо все зруйновано»

Вася Байдак – про поїздку на передову: «Артилерія, вибухи, навколо все зруйновано»

«Український день» на Каннському кінофестивалі
Попередній матеріал

«Український день» на Каннському кінофестивалі: міжнародна дискусія кіновиробників

KOLA
Наступний матеріал

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Новини партнерів