Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17

Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17
Топова блогерка Тетяна Парфілієва та її чоловік Іван Кришталь відкрили новий модний діджитал-простір у центрі столиці, де із кранів ллється ігристе. На урочисте відкриття завітали зірки, журналісти та інфлюенсери.

Серед гостей відкриття — подружжя Нікіта Добринін і Даша Квіткова, Леся Нікітюк, Соня Плакидюк, Діана Глостер, Анна Трінчер з чоловіком Олександром Волошиним, Сабіна Мусіна та інші. Саме вони першими побачили місце, де, за задумом Тетяни Парфілієвої, можна сховатися від буденності, забути про блекаути і на якийсь час зануритися у власні мрії про добре і світле.

Тетяна Парфілієва і Леся Нікітюк

Тетяна Парфілієва і Леся Нікітюк

Концепція простору варта окремої уваги: це не просто шоурум чи магазин — це цілий метавсесвіт, де панує спокій та втілюються мрії. Тут все продумано до дрібниць, що дозволяє гостям максимально зануритися в атмосферу діджитал-дому. Так, перша зона – це, умовно, вітальня, в якій звичні предмети мають футуристичні форми. Метал використовується, щоб зробити приміщення візуально просторішим, «впустити в нього повітря». Далі розташована рожева кімната – це своєрідна ванна кімната + гардеробна з великими дзеркалами та столиком для макіяжу. І саме там на гостей чекає сюрприз – раковина із кранами, з яких ллється не лише вода, але й ігристе, аби примірка улюблених луків була приємнішою та веселішою. А ось синя кімната нагадує кабіну приватного літака, в якому ви летите назустріч пригодам. У примірочних використаний виключно білий фон.

«Це проєкт нашої мрії і місце, куди можна втекти від жорстокої буденності та сумних думок. Ми хотіли зробити щось прекрасне в такий непростий час, щоб нагадати людям, що можна та навіть потрібно мріяти та творити, незважаючи ні на що», — коментує Тетяна Парфілієва.

Тетяна Парфілієва

Тетяна Парфілієва

Сабіна Мусіна

Сабіна Мусіна

Тетяна Парфілієва, Анна Трінчер

Тетяна Парфілієва та Анна Трінчер

Кірило Скачков, Богдан Шелудяк, Нікіта Добринін, Олександр Волошин

Нікіта Добринін, Тетяна Парфілієва, Даша Квіткова, Іван Кришталь

Нікіта Добринін, Тетяна Парфілієва, Даша Квіткова, Іван Кришталь 

Діана Глостер

Діана Глостер

Варто зазначити, що CHER’17 відшивають колекції виключно на українських фабриках, зокрема й у Харкові, де люди працювали і продовжують працювати під обстрілами. Ба більше, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну Тетяна Парфільєва та Іван Кришталь долучилися до волонтерства: команда почала шити балаклави, флісові худі та термобілизну для українських військових.

Новий магазин CHER’17

Новий магазин CHER’17

Фото: пресслужба

гості заходу Ілони Гвоздьової
Попередній матеріал

Лілія Ребрик, Lida Lee, Ектор Хіменес-Браво, Соломія Вітвіцька: гості заходу Ілони Гвоздьової

DOROFEEVA
Наступний матеріал

У шкіряному топі і стильних трєніках: DOROFEEVA стала секретною гостею концерту «Музика війни»

Новини партнерів