Лілія Ребрик, Lida Lee, Ектор Хіменес-Браво, Соломія Вітвіцька: гості заходу Ілони Гвоздьової

гості заходу Ілони Гвоздьової
Зірки об’єдналися, щоб зібрати кошти на відновлення будинку багатодітної родини з Дніпра.

У Києві відбулася третя благодійна мотиваційна зустріч Ukrainian Women Unity (UWU), ініційована засновницею клубу Ілоною Гвоздьовою. Цього разу разом з Благодійним фондом Лілії Ребрик відомі киянки та учасниці клубу зібралися разом, щоб допомогти багатодітній родині Зініних з Дніпра, котрі не в змозі здійснити реконструкцію свого будинку самостійно. Внаслідок ракетного обстрілу було пошкоджено дах та всі вікна. Після перевірки спеціальною експертною комісією встановлено кошторис з відновлення їхнього дому на суму 217 439 грн.

На благодійній зустрічі UWU на БФ «Фонд Лілії Ребрик» вдалося зібрати 37 714,50 грн, а потім трапилося те, чого ніхто не очікував.

«Я вже доросла дівчинка й не дуже вірю в дива, але, як виявилось, вони трапляються. Після заходу до мене підійшов відвідувач ресторану, в якому відбувалася зустріч. Виявилося, що під час моєї промови він сидів у сусідній залі. Коли почув, що ми збираємо кошти на відновлення будинку, вирішив допомогти. Він сказав мені, що перерахує на карту суму, якої не вистачатиме, і вже наступного дня зробив це, за що ми всі йому дуже вдячні. Таким чином, нам вдалося закрити збір, і в багатодітної родини Зініних вже найближчим часом з’явиться дах над головою. Він зробив це на для піару, але я хочу назвати його ім'я — Максим Ігнатьєв», — поділилася несподіваною новиною Ілона Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова

Ідея об’єднати небайдужих українок, які залишаються в умовах війни у ​​своїй країні, вилилася у справжній жіночий рух. Співтовариство Ukrainian Women Unity збирається вже не вперше, цей захід присвятили темі нових можливостей та як жити далі під час війни. Ілона Гвоздьова, переможниця шоу «Танці з зірками», викладачка авторської техніки у КНУКІМ, професійна танцівниця, тренерка та чудова мама, дуже серйозно готується до зустрічей, запрошує на захід відомих жінок, які готові та вміють підтримувати.

Ілона Гвоздьова

«Я зробила свідомий вибір повернутися в Україну. Це моя рідна земля і моє життя саме тут. Хочу жити у своїй країні, в своєму будинку, допомагати та надихати наших людей. Я завжди мріяла про свій жіночий клуб. Здавалося б, війна, можна було впасти  в депресію, але я знайшла однодумців, заручилася підтримкою сильних жінок, і разом нам вдається робити добрі справи», — промовила вона.

Цього разу спікерами клубу стали: Оксана Середюк, Лілія Ребрик, Ольга Саєнко, Дар'я Пилипенко, Ілона Довгань та Іванна Слабошпицька.

Усіх жінок приголомшила несподівана поява Ектора Хіменеса-Браво. Його щира та душевна промова вразила кожну гостю. Незважаючи на іноземне громадянство, він вважає себе українцем та патріотом нашої держави.

Ектор Хіменес-Браво

«Мій дім – Буча, я пишаюсь вами, українські жінки. Саме в Україні я зрозумів, що таке бути патріотом. Ви сильний та незламний народ», — сказав Ектор. Відомий ресторатор допомагає з перших днів війни, підтримує українців, відвідує гарячі точки, щоб допомагати нашим людям.

Ектор Хіменес-Браво і Ілона Гвоздьова

До благодійного івенту долучилися й відомі українські танцівники — Performing Arts Theatre Foresight на чолі з Олександром Лещенком, після чого на гостей чекало відверте інтерв’ю від головної редакторки журналу Viva! Іванни Слабошпицької — «7 чесних хвилин з Лілією Ребрик».

Лілія Ребрик, актриса, телеведуча каналу «Дом», розповіла свою історію про 24 лютого: як вона, незважаючи на початок війни, зібралася, причепурилася та поїхала на роботу, дорогою чула вибухи, бачила затори та страх в очах людей, котрі виїздили з Києва, про свої відчуття та усвідомлення неминучого, про свідоме рішення не від’їжджати з України, про допомогу людям, нові можливості та відкриття свого благодійного фонду.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик як мати двох доньок не могла пройти повз біди родини Зініних. 

«Коли на передодні зими люди залишаються просто неба з трьома дітьми без засобів існування, ми, українські жінки не можемо залишити їх у біді», — сказала Лілія.

Українська артистка Lida Lee, володарка титулу «Відкриття року» за версією музичної премії Yuna-2021, учасниця наймасштабніших всеукраїнських телешоу, презентувала свою нову пісню «Настане час» та виконала українські хіти. Артистка розповіла про свою благодійну діяльність, поміч українцям та тим, як вона пишається своїм сильним народом.

Lida Lee

Lida Lee

Анна Селюкова

Фото: пресслужба

Джамала
Попередній матеріал

Відомо, яку суму зібрала Джамала на концерті в Києві

Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17
Наступний матеріал

Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17

Новини партнерів