Ілона Гвоздьова зібрала жінок на особливій події: Наталка Денисенко, Надія Матвєєва та інші гості

Як пройшла мотиваційна зустріч Ілони Гвоздьової
Ілона Гвоздьова зібрала жінок на мотиваційній зустрічі, щоб надихнути та нагадати — життя одне, не можна відкладати його на завтра.

18 серпня відбулась перша мотиваційна зустріч Ukrainian Woman Unity (UWU), ініційована засновницею жіночого клубу Ілоною Гвоздьовою — переможницею телевізійного проекту «Танці з зірками», викладачкою авторської техніки в КНУКІМ, професійною танцівницею, тренеркою та чудовою мамою.

Мета проекту — зберегти ментальне та психологічне здоров’я жінок і дітей, зняти емоційне навантаження та попри все намагатися жити і бачити позитив, щоб бути потужним тилом наших захисників. Поки наші воїни боронять країну, наші жінки мають думати про світле майбутнє, переконана Ілона Гвоздьова.

Наталка Денисенко, Ілона Гвоздьова, Наталія Марченко

Ілона Гвоздьова вирішила об'єднати жіночу спільноту професіоналів у своїй справі та зіркових експертів з різних галузей, котрі надихнуть жінок та допоможуть їм відновити внутрішній потенціал і життєвий баланс.

Ілона хотіла створити особливу атмосферу: ніжності, чуттєвості та жіночності. Гостям при зустрічі одягали бутоньєрки з червоною трояндою як символ захоплення, поваги, хоробрості та любові. Для підняття настрою дівчатам подарували чарівні букети, створені студією декору та флористики SunMarino.

Серед гостей були присутні: ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва, ведучі «Сніданок з 1+1» Валентина Хамайко та Неля Шовкопляс, головна редакторка журналу Viva! Іванна Слабошпицька, головна редакторка сайту Viva.ua Людмила Гріцфельдт, журналістка Аліна Доротюк, Вікторія Ткач, Тетяна Писанко, Наталія Фурманова, Лариса Хомячук, Ганна Володавчик, Лала Цукерман, Юлія Маркель, блогерка Тетяна Савицька, блогерка KatiaKoly, Анастасія Мухачова та інші леді. Присутніх пригощали смаколиками від ресторану Sanpaolo та вишуканими напоями від WineTime.

Неля Шовкопляс

Надія Матвєєва, Валентина Хамайко

Захід розпочався промовою Ілони Гвоздьової:

«За останні шість місяців зі мною відбулися неймовірні трансформації — переоцінка цінностей і поглядів. Війна в Україні змусила нас подивитися на наші  життя. Вона висвітила всі світлі та темні сторони, показала, хто є хто. Сьогодні наша перемога — в позитивних думках, у допомозі та підтримці один одного. Наша сила — в єдності. Життя одне і це не генеральна репетиція! Треба жити вже сьогодні, бо час не можна примножити, зупинити або накопичити. Треба переставати чекати і починати активно впливати на своє майбутнє та ставати архітекторами свого майбутнього життя в нових реаліях нашого буття».

Ілона Гвоздьова, Наталія Марченко

Українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча, чудова матір Наталка Денисенко вразила гостей душевним прочитанням ліричних віршів.

Наталія Марченко (психотерапевтка, фізіогномістка, психодіагност, авторка та ведуча трансформаційно-психологічних ігр, медійна експертка на ТБ) занурила гостей у процес самопізнання завдяки тесту «Коло цінностей».

Головна редакторка журналу Viva! Іванна Слабошпицька завела з гостями жваву дискусію про шляхи подолання депресії, жіночих страхів та переживань, спричиненою війною.

Мама чоловіка Ілони Гвоздьової, Лариса Хомячук, зі сльозами на очах поділилася своїм болем від війни. В залі відчувалась атмосфера співпереживання й підтримки.

Гості почули музичний перфоманс піаністки Влади Бучко (композиторка, піаністка, має альбом дитячих мініатюр, виконаних Президентським оркестром України; лауреатка міжнародних конкурсів, авторка та виконавиця власних пісень) та її нову пісню «Моя» у супроводі танцювальної постановки, виконаної ученицею Ілони Гвоздьової – Катериною Довгою.

Свою осінню колекцію презентував бренд українського жіночого одягу та взуття One by One. Показ відбувся під музичний супровід Поліні Линник (талановита співачка, учасниця Київського Культурного фронту), модельної агенції FP models, агенції fashion&beauty, 96group та стиліста, режисера fashion-показу Кирила Савченка.

Присутні заходу отримали подарунки від брендів One by One та ORising, також бажаючі взяли участь у розіграші від партнерів і спікерів події. Головним призом був індивідуальний майстер клас від Ілони Гвоздьової.

Зустріч закінчилась запальним танцювальним майстеркласом від Ілони Гвоздьвої.

Організатори заходу – 13FRIENDS на чолі з Анною Малиновською та Олександром Лярусом.

20% від продажу квитків було перераховано до Координаційного центру Лесі Нікітюк.

Наталка Денисенко

Наталка Денисенко

Валентина Хамайко

Надія Матвєєва, Валентина Хамайко, Ілона Гвоздьова, Неля Шовкопляс, Іванна Слабошпицька

Ілона Гвоздьова, Людмила Гріцфельдт (головний редактор Viva.ua)

Ілона Гвоздьова, Людмила Гріцфельдт

Вікторія Ткач

Аліна Доротюк

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс

Надія Матвєєва

Валентина Хамайко

Фото: AuRoom films production @auroom.films; @natasha_sanina

Макс Барських
Попередній матеріал

Макс Барських зворушив промовою в США: «Колишніх українців не буває»

Kishe презентував дует зі своєю донькою
Наступний матеріал

Kishe презентував дует зі своєю донькою

Новини партнерів