«Українцям — Могилевська, москалям — могила»: Наталія Могилевська виступила з моноспектаклем

Наталія Могилевська
28 червня Наталія Могилевська презентувала в Києві моноспектакль «Я вдома». Прем’єра відбулася з аншлагом на сцені Національного театру ім. Лесі Українки. Артистка здивувала глядачів своєю грою.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Могилевська залишалась у Києві. Всі події війни, які вона пережила разом з українцями, надихнули її на створення моноспектаклю.

«Я з дитинства дуже люблю театр і не могла уявити, що колись дійсно буду тут. Але ті концерти, які крок за кроком відбувались в метро, в військових частинах, проходили без музикантів. І це надихнуло мене на виставу. Я одна на сцені просто співаю та читаю вірші», — розповіла Наталія в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Наталія Могилевська

Вірші написав Юрій Рибчинський, з яким артистка була на постійному зв’язку кожного дня повномасштабної війни в Україні. Зі слів Наталії Могилевської, перші вірші були сповнені ненавистю та жорстокістю. І цій ненависті треба було знайти місце. І саме в її моноспектаклі «Я вдома» глядачі змогли все це пережити разом зі артисткою.

«Українцям — Могилевська! Москалям — могила!» — пожартував Рибчинський.

Наталія Могилевська

Автором сценарію та режисером моноспекталю виступила Наталія Могилевська. Постановка — Ольга Семьошкина, продюсерка моноспектаклю — Нонна Кондрашова. По завершенню вистави глядачі дуже довго не відпускали артистку, аплодуючи стоячи. Наступний спектакль Могилевська зіграє 5 липня.

Наталія Могилевська

Фото: пресслужба

Шон Пенн в Украине
Попередній матеріал

Шон Пенн знову приїхав у Київ і зустрівся з Володимиром Зеленським

Макс Барських
Наступний матеріал

Перший концерт Макса Барських у Києві від початку війни: як це було

Новини партнерів