Автори хіта «Добрий ранок, Україно» НУМЕР 482 зіграли серію благодійних концертів

НУМЕР 482
Музиканти, які боронять Україну, взяли у руки гітари для благодійних концертів.

На початку 2022 року українських рок-гурт НУМЕР 482 планував спільний соціальний проєкт з відомою радіоведучою Сонею Сотник. Як і для кожного українця, плани та життя гурту змінилися 24-го лютого, з початком повномасштабної війни росії проти України. В сьогоднішніх реаліях артисти стають військовими та волонтерами, поєднуючи важливі для країни задачі з підтримкою української культури — гурт НУМЕР 482 не виняток. З перших днів війни фронтмен гурту Віталій Кириченко разом з музикантом Вадимом Зюбіним у складі ТРО ЗСУ боронять територіальну цілісність України.

Як і більшість українських артистів, гурт НУМЕР 482 продовжує працювати й на культурному фронті країни, долучаючись за можливості до благодійних виступі для допомоги українцям та бійцям ЗСУ. Кілька днів тому телемістом з Києва НУМЕР 482 виконали свій хіт «Добрий ранок, Україно» в рамках польського концерту «Слава Україні», який проходив у Варшаві.

Крім гурту НУМЕР 482 до концерту були залучені відомі європейські та українські виконавці: Ніна Матвієнко & Вероніка Морська, Себаст`ян Рідель & Cree, Юстина Стечковська & Арек Клюсовськи, Антитіла, Грубсон, Юлія Белей, Кася Станкевич & Varius Manx, Пікардійська Терція, Аня Русовіч, Таянна, Анджей Пясечни, Тарабарова, Feel, Jerry Heil, , Юзефіна, Le Voice & Олександр Божик, Аля Трач & Маріен & Вероніка Морська, Малгожата Островська, Probass & Hardi, Кріс Цуговськи, Дарек Малейонек, Go_A, Уршуля, Аліна Паш, Катажина Козлова, Оркестр Адама Штаби.

У рамках благодійного концерту відбувся збір коштів на підтримку нашої держави, що будуть передані Національному банку України.

«Зараз кожен українець, який захищає країну з автоматом, який волонтерить чи донатить свої зароблені кошти на допомогу військовим, крок за кроком наближає нас до Перемоги. Ми унікальна нація: вчора ми були щирі та доброзичливі, а вже сьогодні готові голіруч кидатися на танки орків та відвозити в ЗСУ. Сила в нашому єднанні і вірі українців в ЗСУ», — розповідає фронтмен гурт НУМЕР 482 Віталій Кириченко.

Виступу гурту в рамках концерту «Слава Україні» передував благодійний виступ Віталія Кириченка з піснею «Добрий ранок, Україно» в одному із бункерів міста-героя Харкова. Всі зібрані кошти від заходу були направлені на допомогу полку Азов.

«Найпозитивніші емоції від того, що є така можливість потримати не тільки автомат, а ще й гітару. Приємно побути в колі музикантів і поетів та долучитися до важливої справи», — коментує свою участь у виступі Віталій Кириченко.

Напередодні виступів, кліп НУМЕР 482 на пісню «Добрий ранок, Україно» опинився на 51 позиції в чарті кращих музичних відео українського YouTube.

Настя Каменских
Попередній матеріал

Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

балет
Наступний матеріал

Король Норвегії відвідав виступ українських зірок балету Катерини Кухар та Олександра Стоянова

Новини партнерів