Париж, я люблю тебе: допрем'єрний показ найромантичнішого байопіка 2021 року — «Ейфель»

Ейфель
8 грудня у столичному кінотеатрі Multiplex ЦУМ пройшов закритий допрем'єрний показ наймасштабнішого та найромантичнішого байопіка цього року — французької стрічки «Ейфель» режисера Мартіна Бурбулона з Роменом Дюрісом та Еммою Маккей у головних ролях.

Першими в Україні біографічну драму побачили Олена Шоптенко, Дар'я Коломієць, Надін Медведчук, Серж Смолін, Серж Пайє, Слава Чайка, Віталій Дацюк, Barleben та інші.

Картина «Ейфель» виходить в український прокат з 16 грудня та розповідає про найцікавіший період життя відомого на весь світ інженера та архітектора. Після повернення з Нью-Йорка, де Ґюстав Ейфель (Ромен Дюріс) працював над встановленням Статуї Свободи – подарунка французького народу народу США, він зайнятий лише однією ідеєю – облаштувати майбутню підземку у столиці. Але натомість уряд Франції тисне на нього з ідеєю спорудження чогось незвичайного до Всесвітньої виставки у Парижі. Ейфель не в захваті від цієї ідеї, але зустріч з фатальною дівчиною з його минулого – Адрієнн Буржес (Емма Маккей) змінює все. Ця заборонена пристрасть і стане натхненням для «тієї самої» вежі, яка назавжди змінить обличчя Парижа та всієї Франції.

Гості показу фильму «Ейфель»

Фото: прес-служба

звезды на премии Музыкальная платформа 2021
Попередній матеріал

Камалія у прозорій сукні, Лобода — у рожевій: образи зірок на премії «Музична платформа»

Допрем'єрний показ «Паралельні матері»
Наступний матеріал

Допрем'єрний показ нового фільму Педро Альмодовара «Паралельні матері» з Пенелопою Крус

Новини партнерів