У гості до Простоквашино!

Простоквашино
Компанія "Данон" запрошує всіх до "Простоквашино" - цього літа на мапі музею "У Пірогові" зявилось мальовниче село Простоквашино, де можна всією сім'єю гарно провести час. Щовихідного кіт Матроскін та справжня корівка - Квітка будуть радо вітати малечу та її батьків.

У "живому куточку" Простоквашино на малечу з нетерпінням чекають козенята, ягнята та телята. А у куточку аквагриму дітлахи й самі зможуть перетворитися на звірят та казкових персонажів, розмалювавши свої личка.

В перерві ж між розвагами кіт Матроскін запрошує всіх до свого кафе з корисними смаколиками зі справжнього українського молока. Де, зручно розташувавшись на солом'яних "кріслах", гості поласують закваскою, ряжанкою чи йогуртом із млинцями чи сирниками, щойно приготованими зі свіжих молочних продуктів ТМ Простоквашино.

Разом з улюбленими героями дітки поринуть у вирій розваг:

·  майстер-класи з прикладного мистецтва

·  командні ігри

·  конкурси з призами

·  куточок для малювання

·  виступи відомих дитячих колективів

І на згадку про чудовий відпочинок можна сфотографуватися з улюбленими мешканцями зоопарку та біля яскравого стенду з котом Матроскіним.

Насичена літня програма зробить відвідини "Простоквашино" незабутніми для всієї родини.

"Простоквашино" щиро запрошую у гості щосуботи та неділі протягом літа з 10.00 до 18.00!

Чекаемо Вас з нетерпінням!

file:///C:/WINDOWS/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png

Історія молочних продуктів для всієї сім'ї "Простоквашино" починається на молочних фермах зі свіжого та натурального молока. Наші експерти ретельно слідкують за якістю та безпечністю продуктів, які ми виготовляємо з особливою турботою за традиційними українськими рецептами. "Простоквашино" – вибір номер №1 українців вже 5 років. http://prostokvashyno.ua

Компанія «Данон» в Україні - виробник широкого асортименту молочних продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Актуаль», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Тёма», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смішарики», «Кремез». Виробничі потужності компанії «Данон» в Україні включають 2 сучасних заводи: завод «Данон Дніпро» в Херсоні та Кременчуцький міськмолзавод.

Фагот из ТНМК
Попередній матеріал

"ТНМК" показали первого украинского супергероя на легендарном Comic Con

Сигаретный скандал: Линдсей Лохан выгнали из московского ресторана
Наступний матеріал

Сигаретный скандал: Линдсей Лохан выгнали из московского ресторана

Новини партнерів