Небайдужі організували толоку у новому будинку родини Переможця Віктора Кардаша

Віктор Кардаш
Натхненні доброю справою та небайдужі, знайомі та незнайомі люди зібралися 6 жовтня, щоб допомогти ветерану АТО Віктору Кардашу прибрати у саду та допомогти облаштувати його новий будинок біля Києва.

Толоку в Кардашеві організували ведуча «ТСН», куратор Соціального мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька та креативний продюсер телеканалу «1+1» Анатолій Ярема. Вони повірили в силу Фейсбук-спільноти та розмістили на своїх сторінках у соцмережі публікації з проханням долучитися до доброї справи особисто чи допомогти матеріально.

Віктор Кардаш – учасник Соціального мультимедійного проекту Переможці, ветеран АТО.

Читайте також

До мурашок: відео про те, як створювався проект "Viva! Переможці"

До мурашок: відео про те, як створювався проект "Viva! Переможці"

Спецвипуск "Viva! Переможці": Віктор Кардаш

Спецвипуск "Viva! Переможці": Віктор Кардаш

У 2015 році на полігоні на Донеччині йому вибухом відірвало ногу. Однак, як кажуть, немає добрих новин без поганих. У шпиталі він зустрів кохану Ольгу. Вона прийшла відвідати пораненого морського піхотинця, оскільки в неї і брат, і батько також військові. Незабаром Віктор та Ольга побралися, і в них народився маленький Матвійчик, якому днями виповнилося 8 місяців.

"Батьківщина
Він – з Миколаєва, вона – з окупованої Луганщини, тож після весілля молоде подружжя вирішило залишитися жити у Києві. На соціальні виплати, отримані за поранення, сім'я придбала недобудований будинок в Ірпені. Відразу було зрозуміло – роботи буде багато. Допомогти вирішили Соломія Вітвіцька та Анатолій Ярема, які організували толоку.

Сім'я Кардашів стоїть на подвір'ї нового будинку
< /p>

Герой проекту

Зусиллями небайдужих людей вже вдалося впорядкувати двір, але залишається ще більша частина роботи, пов'язана з ремонтом та облаштуванням будинку. Тож, мабуть, подібні толоки будуть проводити ще. А поки що організатори закликають усіх, хто має можливість допомогти родині Переможця фінансово та приєднатися до етапу будівництва будинку, щоб Новий рік Кардаші зустрічали вже не на орендованій квартирі, а у своєму новому затишному будинку, про який вони так мріяли.

Учасники толоки разом із ведучою ТСН Соломією Вітвіцькою прямують до нового будинку героя проекту

Герой проекту

Герой проекту

Учасники толоки займаються прибиранням біля нового будинку ветерана АТО Віктора Кардаша
< /p>

Герой проекту

«Якщо Ви можете приєднатися до облаштування будинку сім'ї Переможця Віктора Кардаша, переказуєте будь-яку суму на картку Анатолій Єрема (Anatoliy Yerema) Приват 4731 1856 0188 0054, тому що він буде займатися закупівлею будматеріалів, або ще будемо раді такі толоки у майбутньому!» – звернулася до всіх небайдужих на своїй сторінці до Фейсбуку ведуча «ТСН» Соломія Вітвіцька.

Соціальний мультимедійний проект «Переможець» – спільна ініціатива команди «Телевізійної служби новин» телеканалу «1+1» та журналу Viva! Проект «Переможці» – це і вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, і відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика, і цикл сюжетів новин ТСН, і спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці. Герої проекту – люди з необмеженими можливостями, які втратили кінцівки ветерани АТО, але не втратили силу духу, ставши для мільйонів людей у всьому світі символом незламності та свободи, прикладом того, як треба любити життя, перемагати біль та обставини та впевнено йти вперед. все і попри всі негаразди.

<img src="/storage/shares/09.2018_01/15016268_10207068347380059_1737501280128817137_o.jpg" alt="" width="810" height

Віктор Кардаш
Попередній матеріал

Небайдужі організували толоку у новому будинку родини Переможця Віктора Кардаша

Connecting Women
Наступний матеріал

Євген Клопотенко, Алла Клименко та інші зіркові спікери: чого чекати від Connecting Women 2019?

Новини партнерів