Найкращі вихідні літа: які концерти відбудуться в серпні в артпросторі Uyava

Найкращі вихідні літа: які концерти відбудуться в серпні в артпросторі Uyava
Jamala, Go_A, LELY 45, AZOV LOVE: афіша серпневих подій.

Артпростір Uyava продовжує допомагати українським бійцям із тилу та створювати яскраві концертиСерпень на локації направду буде гарячим. Тут відбудеться безліч благодійних музичних івентів. 

8 концертів у серпні

  1. 11 серпня артпростір сколихне своїм потужним голосом одна з найпродуктивніших українських співачок сьогодення  LELY 45.
  2. 12 серпня до столиці приїде засновник лейблу Blue Shadow, талановитий ізраїльський DJ і продюсер Jenia Tarsol — автор треку Takadoom, що завоював серця мільйонів слухачів у всьому світі.
  3. 13 серпня на локації проведуть сімейний фестиваль «Песики Фест». Під час заходу збиратимуть гроші на закупівлю амуніції для собак, що виконують бойові завдання на сході України, а також на відбудову притулків.
  4. 17 серпня гостей Uyava чекатимуть культові хіти XX сторіччя у виконанні колективу Jazz in Kyiv Band. Як додатковий бонус до такої музичної насолоди — пролунають джазові історії від Олексія Когана.
  5. 18 серпня заряджатимуть лютим етнофольком фіналісти «Євробачення-2021» Gо_А. Київський гурт без сумніву запалить і змусить пошуміти всіх.
  6. 19 серпня шведський продюсер та резидент HOSPITAL RECORDS Seba привезе до Києва якісний і потужний драм-н-бейс.
  7. 20 cерпня в артпросторі виступить із благодійним концертом Jamala. Її звучання в поєднанні з естетикою лайвів — один з атрибутів нині пульсуючої музичної сцени України. «Крила», «Очима», «1944», «Заплуталась» — артистка обіцяє обов’язково заспівати на концерті улюблені пісні прихильників.
  8. 24 серпня в Uyava пройде особливий благодійний захід — AZOV LOVE. У його межах об’єднають усі напрями допомоги українським героям та їхнім сім’ям. Головна мета події — зібрати кошти на баггі для 3 ОШБр, що боронить Батьківщину на Бахмутському напрямку. У програмі AZOV LOVE — тренінг із домедичної допомоги, бесіди із зірковими гостями UKRAINIAN TALKS, показ документального фільму «Воїни», презентація коміксу «Пес Патрон і Шкарпетковий монстр» і концерт українських артистів ROXOLANA, ЮЮ, Dayton, Burla, Люся Кава та Dima Prokopov.

Окрім насолоди від фірмової української і зарубіжної музики, в артпросторі можна відпочити з родиною, пограти в настільний теніс, подрімати на гамаках та скуштувати смаколики на фудкорті.

Поряд із локацією розташовані два укриття та станція метро «Виставковий Центр».

Приходьте розділити радісні моменти, провести літо й допомогти українським бійцям.

Читайте також

Ексклюзив: Тімур Мірошниченко вперше знайомить з Марселем, якого всиновив під час війни

Ексклюзив: Тімур Мірошниченко вперше знайомить з Марселем, якого всиновив під час війни

Ексклюзив: Потап — про шлюб з Каменських, скандали і стосунки з сином

Ексклюзив: Потап — про шлюб з Каменських, скандали і стосунки з сином

Бенефіс Олесі Жураковської: комедійна вистава «Корсиканка» у день народження акторки
Попередній матеріал

Бенефіс Олесі Жураковської: комедійна вистава «Корсиканка» у день народження акторки

Muzvar Awards
Наступний матеріал

Молоді артисти отримають 400 тисяч гривень завдяки премії Muzvar Awards

Новини партнерів