У столиці відбудеться музичний фестиваль BRAVEUA FEST, що збирає на пікапи для ЗСУ

BRAVEUA FEST
18 березня музичний фестиваль BRAVEUA FEST об’єднує артистів, які продовжують активно творити під час війни, підтримуючи Україну та надихаючи наших воїнів.

Це новий подих української культури, це історія про виконавців, які допомагають зрозуміти суть української творчості. Це музика, яка підтримує дух людей у бомбосховищах та заряджає на перемогу під час війни. BRAVEUA FEST створений для того, щоб прославляти українську музику всередині країни та за кордоном.

18 березня 2023 року о 17:00 у Stereo Plaza більше 20 молодих і популярних українських виконавців та гуртів чотири години співатимуть ваші улюблені хіти разом з найкращими піснями, які були створені під час війни.

На вас чекає потужна музична енергія POSITIFF, KOLA, MELOVIN, LAUD, ROXOLANA, PROBASS∆HARDI, YAKTAK, 100ЛИЦЯ, PATSYKI Z FRANEKA, SKYLERR, MASHA KONDRATENKO, BOTASHE, POLINA DASHKOVA, BRYANGIN, DEMCHUK, MASHUKOVSKY, ЛЮСЯ КАВА, АННА ДОБРИДНЄВА, MASHA GOYA, SEREEN, SHADU, DIBROVA, YATSUTA, АРТУР БОССО, DJ STARKOV. Ведучий заходу - зірковий волонтер та шоумен АНДРІЙ ДЖЕДЖУЛА. 

Проведіть цей вихідний день разом з друзями і разом допоможіть українським воїнам. На фестивалі працюватимуть бари та фуд-зона. Весь прибуток від концерту буде спрямовано на закупівлю та підготовку пікапів для наших воїнів. Квитки вже у продажу. Купуєш квиток - донатиш на ЗСУ.

Встигни купити квитки до фан-зони зі знижкою 30%. Знижка діє для перших покупців лише до 28 лютого.

Читайте також

Антистресовий лютий: розклад вистав у Національній опері України

Антистресовий лютий: розклад вистав у Національній опері України

Театральна афіша на лютий і березень: Ребрик, жагуча таємниця та авто Вертинського

Театральна афіша на лютий і березень: Ребрик, жагуча таємниця та авто Вертинського

Wellboy
Попередній матеріал

Wellboy та Ірма Вітовська у трейлері нового блокбастера «Королі репу»

Олександр Пономарьов і DZIDZIO
Наступний матеріал

Щось новеньке! Олександр Пономарьов і DZIDZIO влаштовують благодійну вечерю

Новини партнерів