Концерт «Музика війни»: став відомий лайн-ап артистів, які виступлять у Києві

Музика війни
Нові імена української популярної музики на благодійному концерті «Музика війни» від порталу «Музвар».

Повномасштабне вторгнення росії та територію України повністю змінило напрям української музики. Всі українські артисти стали музичною обороною своєї країни. Також з'явилася нова хвиля хітмейкерів — молодих та перспективних, популярність до яких прийшла під час війни. Саме у цей період «Музвар» створив годинний плейлист «Музика війни», що вже має 9 частин. Однойменні добірки мали неймовірний успіх: загалом вони зібрали понад 10 млн прослуховувань.

Це і спонукало організувати подію, де наживо прозвучить та музика, яка щодня робить українців сильнішими. 5 серпня в Osocor Residence відбудеться благодійний концерт «Музика війни».

Окрім хітів 2022 року, у програмі вечора запланований благодійний аукціон від українських зірок, гроші з продажу унікальних лотів якого будуть направлені на потреби нашої країни. Глядачі зможуть придбати особливі лоти, пов'язані із різними українськими шоу, та особисті речі від зірок шоубізнесу.

Лайн-ап концерту:

  • Chico & Qatoshi – українське відкриття року. Артисти, які своїми хітами «Допоможе ЗСУ» та «Ластівки» тримають музичну оборону та рвуть чарти стрімінгових сервісів.
  • Маша Кондратенко – її трек «Ванька-встанька» увірвався у TikTok-тренди і зробив його вірусним. Беззаперечний хіт літа-2022.
  • 100лиця & Skyller – молоді виконавці, творці хіта «Вечорниці». Українські мотиви + електронний саунд не залишать байдужим жодного українця.
  • Анна Трінчер – популярна ТікТокерка та виконавиця, фіналістка «Голосу країни». Її пісня «Не залишай» стала справжнім гімном усіх жінок, які чекають на повернення своїх коханих із війни.   
  • MBreeze – музичне тріо, їхній трек «Окупанту» всього за декілька місяців увірвалась у трійку найротованіших пісень України. Фіналісти «Х-фактора» та учасники Нацвідбору на Євробачення.
  • Gunna Chorna – нове обличчя української реп-індустрії. Сучасний саунд, мікс народних мотивів та стильне виконання не залишили молодь осторонь, як результат - успіх у мережі її дебютного треку «Галицький флоу».
  • Olivan – виконавець треку «Маріам», присвяченому місту-герою Маріуполю. Створює душевну музику, яка відгукується у серцях мільйонів.
  • Вася Демчук – молодий співак, який вже має в арсеналі спільний дует із самою NK (Настею Каменських) та беззаперечний радіохіт «Закривай очі».
  • Positiff – співак, ексучасник гурту «Время и Стекло», популярний саундпродюсер, якого можна назвати мастодонтом сучасного українського шоубізнесу. Співак продовжує випускати сольні роботи та потужні фіти.
  • Kadnay – інді-поп гурт, двічі учасники Нацвідбору на Євробачення. Один із наймодніших музичних гуртів України. Впродовж повномасштабного вторгнення тримають оборону на культурному фронті, даючи благодійні концерти та випускаючи мотиваційні роботи.

Окрасою заходу стане конферанс від Міли Єремєєвої.

Збиратимуть кошти для:

  • придбання дизельного генератора для першої окремої танкової сіверської бригади
  • закупку талонів на пальне для роботи волонтерів кейтерингової компанії Camera catering кіностудії Film.ua, які доставлять гарячі обіди у постраждалі населені пункти Київської області

Придбати квитки можна за цим посиланням5 серпня, початок о 18:00. Місце проведення: Osocor Residence, вулиця Виноградна, 2, Київ, Київська область.

Viva! – медіапартнер концерту.

Музика війни

Довідка: музичний портал «Музвар» створено у 2020 році, наразі загальна авдиторія налічує понад 130 тисяч читачів та слухачів. У вересні 2021 року відбулась перша незалежна премія Muzvar Awards.

Читайте також

Історичні кадри: Олена Зеленська з чоловіком у фотосесії Енні Лейбовіц

Історичні кадри: Олена Зеленська з чоловіком у фотосесії Енні Лейбовіц

Притула відповів, звідки бере гроші на зарплатню працівникам свого фонду

Притула відповів, звідки бере гроші на зарплатню працівникам свого фонду

Зустріч з Ірмою Вітовською: у Києві відбудеться передпрем’єра фільму «Між нами»
Попередній матеріал

Зустріч з Ірмою Вітовською: у Києві відбудеться передпрем’єра фільму «Між нами»

Premier Palace Hotel Kyiv
Наступний матеріал

Premier Palace Hotel Kyiv запрошує на благодійну виставку «Baranovsky. Ukraina. Діти»

Новини партнерів