Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский подтвердил, что живет с другой женщиной

Снежана Егорова и Антон Мухарский - кадр из фотосессии
Антон Мухарский, который пока еще является законным мужем Снежаны Егоровой, утверждает, что регулярно платит алименты. Также артист подтвердил – он действительно живет в гражданском браке с другой женщиной.

#@#

Антон Мухарский разместил в Фейсбуке публичное заявление о своей супруге Снежане Егоровой, на что телеведущая незамедлительно ответила открытым письмом.

Мухарский не стал опровергать заявление Егоровой о том, что у него отношения с другой женщиной.

“Дорогі друзі, заздалегідь прошу вибачення у тих, хто попри купу дійсно важливих для країни та світу інформаційних приводів, цікавиться станом справ у наших із Сніжаною Єгоровою-Грищенко стосунках. Чергова порція брехні і наклепів на мою адресу знову полилася вітчизняними ЗМІ і я, хоч і перебуваю в даний час за кордоном, мушу коротенько спростувати цю відверту БРЕХНЮ.

Перша брехня полягає в тому, що мені заборонено виїзд за кордон, а я тим часом пишу цей пост із польського міста Честохова, де разом із моїм другом Орестом Лютим ми даємо концерти та молимося за психічне здоров”я матері трьох моїх дітей! Чому підтвердженням фото нижче і польска віза, видана мені днями.

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Далі — брехня проте,що я не сплачую аліментів. Фото чеків поштових переказів та розписок — найкраще спростування цих брехливих слів.

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Далі — брехня про те, що я не бачуся з дітьми! Так, з дітьми я не бачуся, коли Єгорова-Грищенко знаходиться в Україні і не дає мені такої згоди. Коли ж вона з особистих причин місяцями відсутня в Україні і мандрує світом у супроводі сумнівних компаній, я бачуся з дітьми, споряджаю їх до школи, і натхненно проводжу час — чому свідченням наступні фото.

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Муж Снежаны Егоровой Антон Мухарский ответил на обвинения жены

Єдине, в чому Єгорова права, це те, що я від серпня цього року не “кручу роман”, як пишуть деякі бульварні ЗМІ, а дійсно маю близькі стосунки з прекрасною дівчиною на ім”я Єлизавета Бєльська, і ми живемо в цивільному шлюбі. Причому зауважте, вже ДВА роки ми не підтримуємо шлюбних стосунків з пані Єгоровою-Грищенко. Від січня місяця цього року я сповістив Єгоровій, що варто врегулювати наші стосунки цивілізовано і оформити розлучення в законному порядку, на що мені було заявлено: “Або пиши відмову від батьківства, або розлучення не буде”! Шантаж, агресія, брехня, погрози і наклепи до яких вдавалася Єгорова останнім часом тільки ускладнили всю ситуацію. 1-го липня цього року мною було подано судовий позов про примусове розірвання щлюбу і визначення офіційної суми аліментів, які я маю сплачувати. Проте відповідальні за розгляд справи свідомо затягують процес натякаючи на те, “що згори їм прийшла конкретна вказівка вчиняти ці дії”.

ЧИТАЙТЕ ИНТРВЬЮ: Снежана Егорова дала интервью о причинах развода с мужем

По поверненню в Україну ми із моїми адвокатами будемо активно займатися цим питанням,
Наостанок лише процитую класика: “Якщо Бог хоче покарати людину, то спершу відбирає в неї розум!”
СНІЖАНО, БРЕХНЕЮ, ШАНТАЖЕМ, ПІДКУПОМ ТА ПОГРОЗАМИ ТИ НЕ ВРЯТУЄШ АНІ СЕБЕ, АНІ МЕНЕ, АНІ НАШИХ ДІТЕЙ! СХАМЕНИСЯ!! ДАВАЙ РОЗЛУЧИМОСЯ ЦИВІЛІЗОВАНО!!! ”

Со своей стороны Снежана Егорова адресовала Антону Мухарскому официальное письмо с требованием выполнять обязанности отца их детей.

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Сергей Путин
Попередній матеріал

Двойник Владимира Путина снялся в клипе звезды "Х-фактора"

Донателла Версаче ужаснула своим лицом
Наступний матеріал

Под прицелом папарацци: Донателла Версаче ужаснула своим лицом

Новини партнерів