Джанлука Ваккі - бізнесмен, який став інтернет-знаменитістю

Джанлука Ваккі
Джанлука Ваккі - відомий підприємець та інфлюенсер, який прославився завдяки своїм запальним танцям в інстаграмі. Зокрема, став вірусним ролик, на якому сивуватий чоловік розважається з довгоногою брюнеткою на яхті. Відео набрало мільйони переглядів.

Людей надихнула прекрасна фізична форма пʼятдесятирічного Джанлуки, а також його dolce far niente - вміння насолоджуватися безтурботним проведенням часу. Крім того, чоловік демонструє розкішне життя: з брендовим одягом, яхтами, літаками та дорогим відпочинком. Це привертає увагу все більшої аудиторії.

Походження, освіта

Прізвище Ваккі є одним із найдавніших в Італії. У роді Джанлуки були видатні підприємці та культурні діячі. Наприклад, роботи одного з предків Ваккі зберігаються в галереї «Палаццо Пітті» у Флоренції. Ймовірно, причетність до такого роду позначилась і на Джанлуці. Адже його любов до естетики важко не помітити.

Сам Джанлука зʼявився на світ 5 серпня 1967 року у Болоньї, що в Італії. Незадовго до народження Ваккі, його батько розпочав власний бізнес. Компанія IMA займалась виробництвом обладнання та пакуванням для фармацевтичної галузі. Бізнес розвивався добре й згодом справа стала приносити великі прибутки. Тому сім’я жила доволі заможно.

Після закінчення школи хлопець вступив до Болонського університету. Він отримав диплом економіста в 1993 році. До речі, в університетські роки у Ваккі з’явилася звичка підкочувати одну частину штанів або шортів. Так він періодично робить і сьогодні.

Джанлука Ваккі

Сімейний бізнес

Здобувши вищу освіту, Джанлука вирішив приєднатися до сімейного бізнесу. У 2007 році Ваккі став членом ради директорів IMA. На той час діяльність компанії охоплювала 12 секторів економіки. Станом на 2010 рік, харизматичному італійцю належало 876 тисяч акцій. Його щорічний дохід на той час оцінювали у 20 мільйонів доларів. Тоді як загальні статки - у 450 мільйонів доларів.

Водночас керував компанією двоюрідний брат Джанлуки - Альберто Ваккі. Подейкували, що чоловік є повною протилежністю брата: встає о шостій ранку, веде непублічний спосіб життя та є доволі економним.

Альберто Ваккі

У пресі писали, що Альберто намагається обмежувати участь Джанлуки в сімейному бізнесі. Йшлося про те, що Ваккі отримує від брата 5 мільйонів євро щорічно за те, аби не втручатися у справи компанії. Чоловік залишався у сімейному бізнесі до 2017 року. Однак згодом усвідомив, що цікавить більше ніша виробництва одягу, музики та мистецтва.

Власний бізнес

Отримуючи великі дивіденди від сімейної справи, Джанлука вирішив запустити власні стартапи. Так, Ваккі став продавати пластикові наручні годинники ToyWatch. Утім, справа виявилася збитковою, й він почав шукати себе далі. Наступною була співпраця з туристичною компанією, але все закінчилося судовим процесом. Після цього італієць запустив власний бренд одягу Gianluca Vacchi Lifestyle, але дохід з цього теж не вийшло отримати.

Переживши кілька суттєвих невдач, Джанлука подався в інвестори. Так, італієць заснував холдинг First Investments, в межах якого надавалися позики партнерам. Ваккі налагодив хитру схему: позичав кошти компаніям, які прямо чи опосередковано повʼязані з ним самим. Однак довго займатися такою діяльністю не вийшло. Тож згодом величезну частину статків чоловіка арештували через борги. Йшлося про гольф-клуби, яхти та елітну нерухомість, якою він так хизувався в соцмережах. Загалом майна арештували на 10 мільйонів євро.

Джанлука Ваккі на елітному авто

Джанлука Ваккі на віллі

Джанлука Ваккі на яхті

Ще 30 мільйонів євро становив кредит, який він брав на власну компанію First Investments. Однак і це не все. Банк Popolare di Vicenza нарахував італійцю борг у розмірі 6 мільйонів євро за віллу на Сардинії. Схоже, Джанлука не переймався фінансовими труднощами, бо продовжував демонструвати назагал розкішне життя.

Особисте життя

Амурні справи гарячого італійця потребують окремої уваги. Адже всі жінки, з якими Джанлука перебував у стосунках - красиві, харизматичні та статусні. Ваккі перебував у шлюбі один раз, коли йому було 28 років. Але на кому тоді одружився чоловік, широкому загалу невідомо.

Натомість Джанлука Ваккі - ще той ловелас. У 2011 році чоловік почав зустрічатися з італійською телеведучою та моделлю Victoria’s Secret Меліссою Сатта. Вона була молодшою за Ваккі на 20 років.

Джанлука Ваккі та Меліса Сатта

Подейкували, що в італійця навіть був роман з відомою американською акторкою Ліндсі Лохан. Утім, він закінчився доволі швидко.

Наступною обраницею італійського мачо стала американська акторка Мішель Родрігес. Вони познайомилися на віллі на Сардинії. Тривалими ці взаємини так і не стали.

Джанлука Ваккі та Мішель Родрігес

Цікаво, що з однією пасією - Рафаеллою Дзардо, чоловік навіть встиг заручитися. Але не склалося. Тож вони залишилися друзями після роману.

Джанлука Ваккі та Рафаелла Дзардо

А от дівчиною, яка танцювала з Ваккі на яхті у популярному ролику, була Джорджія Габріела - модель та дизайнерка. У них з Джанлукою також була велика різниця у віці: майже 20 років.

Джанлука Ваккі та Джорджія Габріела

Хоча пара не перебувала в офіційному шлюбі, Ваккі називав Джорджію своєю дружиною. Подейкували, що під час знайомства з італійцем, Габріела зустрічалась з футболістом Крістіаном В'єрі. Тож ходили чутки, що Ваккі відбив красуню в спортсмена.

 

Джанлука Ваккі та Джорджія Габріела

До речі, пара проживала разом і до них в гості часто приходила колишня Джанлуки - Рафаелла. В окремих медіа писали, що певний час вони навіть жили втрьох. Водночас шанувальникам харизматичного італійця здавалося, що стосунки пари - серйозні, і саме Габріела стане офіційною дружиною Ваккі. Цього не сталось, і вони розійшлися. Натомість Джорджію витіснила колишня «Міс Колумбія» Аріадна Гутьєррес.

Джанлука Ваккі та Аріадна Гутьєррес

Роман був короткотривалим, і їй на заміну прийшла венесуельська модель та акторка Шерон Фонсека. Вона позувала для кількох всесвітньо відомих брендів, а також знімалась у кількох кліпах. Дівчина й стала головним коханням Джанлуки, адже з нею він перебуває у стосунках й до сьогодні.

Шерон Фонсека

Шерон Фонсека

Стосунки Фонсеки та Ваккі почалися у 2018 році, а вже у 2020 - модель поширила кілька світлин з вечірки з нагоди народження майбутньої дитини. Шерон одягнула легку весільну сукню, а Джанлука - рожевий костюм і білу сорочку. Очевидно, подружжя хотіло влаштувати свято лише для найближчих.

Джанлука Ваккі та Шерон Фонсека на baby-shower

Вже незабаром у пари народилася донечка, яку назвали Блакитна Єрусалима. У немовля діагностували вовчу пащу - вроджену деформацію, яка передбачає розщеплення піднебіння. У пʼятимісячному віці дитині провели хірургічне втручання. Проблему вдалося розвʼязати.

Чим займається зараз

У соцмережах Джанлука Ваккі далі демонструє красиве життя, у якому є дорогий відпочинок, брендові речі та тепер ще додалась сімʼя.

Джанлука Ваккі з дружиною Шерон Фонсекою та донькою

Кілька років тому італієць видав книгу Enjoy. У ній Ваккі розповів про те, як займався бізнесом протягом 20 років, але вирішив залишити його та жити для власного задоволення. Хоча життя Джанлуки - не завжди таке безтурботне та радісне. Складним був для чоловіка, зокрема, 2022 рік. Його матір важко захворіла й мало не померла. Ваккі дуже хвилювався з цього приводу. Однак після операції жінка стала себе почувати краще.

Зараз чоловік періодично організовує вечірки, на яких виступає як діджей. Він повідомляє про заходи на своїй сторінці, а також виступає за попереднім замовленням.

Джанлука Ваккі виступає діджеєм

Протягом останніх років на сторінці Ваккі стало багато сімейного контенту з дружиною та донькою. Разом вони подорожують у різні країни, проводять багато часу на природі та публікують веселі відео. Помітно, що Джанлука дуже трепетно ставиться до трирічної донечки та кайфує від батьківства. А з дружиною вони часто знімають ролики, де танцюють та розважаються.

Джанлука Ваккі з дружиною та донькою

Джанлука Ваккі розважається з Шерон Фонсекою

Джанлука Ваккі з донькою Блакитною Єрусалимою

Також слід сказати, що Джанлука Ваккі має чудовий вигляд у свої 56 років. Він все ще у хорошій фізичній формі та слідкує за зовнішнім виглядом. На його обличчі немає зморшок або ознак старіння. Тож можна припустити, що чоловік вдався до ботоксу або інших інʼєкцій краси. А ще його тіло повністю покрите різноманітними татуюваннями. Також італієць продовжує активно займатися спортом і загартовуватися холодною водою.

Джанлука Ваккі займається спортом

Джанлука Ваккі загартовується

Зараз за життям «мільйонера, що танцює» слідкує понад 22 мільйони людей. Така величезна аудиторія дає йому можливість співпрацювати з брендами та робити рекламу у своєму блозі.

Загалом життєвий шлях Джанлуки Ваккі - це не історія про те, як вийти з бідності в багатство. Це приклад того, як маючи стосунок до прибуткової справи, залишити все й обрати власний шлях. З помилками, невдачами, серйозними труднощами, але попри це, насолоджуватися кожним днем і робити те, що подобається.

Фото: Інстаграм-сторінка персони

Олександр Усик
Попередній матеріал

Біографія Олександра Усика: особисте життя і цікаві факти про зірку боксу

Loreen
Наступний матеріал

Loreen - дворазова переможниця Євробачення: тернистий шлях до слави

Новини партнерів