Брат Белли та Джіджі — Анвар Хадід: історія нащадка заможного роду

Анвар Хадід
Анвар Хадід – молодий американський співак, що є братом відомих супермоделей – Джіджі та Белли Хадід. Хлопець зʼявився на світ 22 червня 1999 року у США.

Анвар народився у заможній багатодітній родині мультимільйонера палестинського походження Мохамеда Хадіда. Життя Анвара з пошуком себе у спорті, музиці та моделінгу заслуговує окремої уваги, як і родина Хадід. До того ж публіка встигла запам’ятати Анвара через бурхливий роман з британською співачкою Дуа Ліпою.

Родина Хадід

Батько Анвара – Мохамед Хадід – ще з юності проявляв підприємницькі здібності. У цьому значною мірою йому сприяли звʼязки у вищих арабських колах. Так, чоловік пройшов шлях від продажу вживаних авто й до бізнес-магната. Зараз Мохамед успішний забудовник, який володіє елітною нерухомістю у Каліфорнії.

Мохамед Хадід

Мохамед Хадід

Мати хлопця уродженка Нідерландів, протягом 15 років працювала моделлю. Також вона була ведучою популярного американського реаліті-шоу «Справжні домогосподарки з Беверлі-Хіллз».

Закінчивши карʼєру моделі, Йоланда стала віддавати себе сім’ї та дітям. З ранніх років мати заохочувала двох доньок Джіджі та Беллу до модельного бізнесу. Тому укладала контракти з різними агентствами, які відпрацьовували її діти.

Йоланда Хадід з сином Анваром

Йоланда Хадід з сином Анваром

Белла, Йоланда та Джіджі Хадід

Белла, Йоланда та Джіджі Хадід 

Невдовзі після народження Анвара Йоланда розлучилась з Мохамедом Хадідом. Водночас навіть коли діти підросли, матір продовжує контролювати їх життя та давати поради. Наприклад, вона забороняє їм вживати солодке, а також дає рекомендації щодо вибору партнера. Окрім Белли та Джіджі, Анвар має ще дві зведені сестри – Алану та Маріель, від першого шлюбу свого батька з акторкою Мері Батлер.

Карʼєра Анвара Хадіда

Очевидно, велика залученість родини в моделінг значною мірою позначилась й на Анварі. Тому хлопець теж вирішив пробувати себе в цій сфері, попри те, що йому добре давався футбол. І от у 2015 році обличчя юнака з’явилось на обкладинці журналу Nylon. Це сталося завдяки контракту з IMG – одному з головних модельних агентств у світі. Згодом Анвар дебютував як модель у глянцевому журналі для підлітків Teen Vogue.

Анвар Хадід у журналі Teen Vogue

Тож моделінг став основним видом діяльності Хадіда-молодшого. Обличчя парубка почало зʼявлятися у глянцевих журналах все частіше. Зокрема, у 2017 році Анвар і його сестри – Белла та Джіджі, взяли участь у першій спільній кампанії для популярного американського бренду Tommy Hilfiger. З Беллою хлопець також знявся для Zadig and Voltaire – французького модного будинку.

Анвар, Белла та Джіджі Хадід у спільній кампанії для Tommy Hilfiger

Анвар, Белла та Джіджі Хадід у спільній кампанії для Tommy Hilfiger

Загалом 2017 рік був дуже продуктивним для Анвара. Одним із таких проявів є те, що хлопцю вдалося потрапити на обкладинку глянцю Vogue Man Arabia.

Анвар Хадід у журналі Vogue Man Arabia

Цікавим фактом є те, що Анвар Хадід постав на обкладинці української версії французького журналу для чоловіків L'Officiel Hommes Ukraine.

Анвар Хадід постав на обкладинці української версії французького журналу для чоловіків L'Officiel Hommes Ukraine

Захворювання

В Анвара Хадіда, як і в його матері, у 2012 році діагностували хронічну стадію хвороби Лайма. Це інфекційне захворювання, яке передається через укуси кліщів. Спершу воно проявляється слабкістю, втомою, лихоманкою та болями у м'язах.

Утім, пізніше зʼявляються складніші симптоми, як-от тахікардія, апатія й ураження нервової системи. У США така хвороба займає друге місце за поширеністю після ВІЛ. У хронічну фазу хвороба перейшла й у сестри Анвара - Белли та їхньої матері Йоланди.

Особисте життя Анвара Хадіда

Перший роман, про який було відомо пресі в Анвара стався з американською акторкою Ніколою Пельц. Дівчина народилась у сім’ї промисловця-мільярдера Нельсона Пельца, тож вони обоє були із заможних родин.

Пара зустрічалась півтора року та активно публікувала спільні фото у соцмережах. До речі, Нікола була старшою за Анвара на 5 років. У мережі навіть ширилися чутки про заручини пари, однак, у 2018 році вони розійшлися. Примітно, що дівчина відписалася від колишнього у соцмережах, а також – від його рідних.

Анвар Хадід і Нікола Пельц

Анвар Хадід і Нікола Пельц

У 2018 році інсайдери помітили Анвара з американською моделлю Кендалл Дженнер. Це сталося на церемонії вручення нагород Американської ради модних дизайнерів CFDA Awards. Утім, найцікавіше відбулося на вечірці після заходу: пару заскочили на пристрасних обіймах. Дженнер сиділа на колінах в Хадіда й палко цілувалась з ним протягом двох годин. Схоже це була короткочасна закоханість, адже продовження стосунків не сталось.

Кендалл Дженнер та Анвар Хадід

Кендалл Дженнер та Анвар Хадід

Згодом у пресі почали писати про новий роман Анвара-молодшого. Його обраницею стала популярна британська попспівачка Дуа Ліпа. Їхні стосунки розпочалися у 2019 році, і розвивалися дуже динамічно: через три місяці вони почали жити разом у Нью-Йорку. Спершу Анвар і Дуа Ліпа не афішували своє кохання, намагаючись зберегти приватність. Однак згодом пара почала з’являтися на публіці, відвідуючи різні світські заходи.

Анвар Хадід і Дуа Ліпа

Анвар Хадід і Дуа Ліпа

Аж раптом уважні шанувальники помітили, що пару давно не бачили разом. Тож зʼявилися чутки про кризу в їхніх стосунках. У той час Дуа Ліпа активно записувала альбоми в Лондоні та Лос-Анджелесі, тоді як Анвар залишався у Нью-Йорку. Кілька місяців пара намагалась врятувати взаємини та навіть зверталися до сімейного психолога. Але не допомогло. Інсайдери повідомляли, що ймовірною причиною розриву стала розлука. Тож у 2021 році Анвар Хадід і Дуа Ліпа розійшлися після двох років разом.

Чим займається зараз

Судячи із соцмереж, Анвар Хадід має насичене та активне життя. Він багато подорожує по світу. Особливо у країни Близького Сходу, де поширений іслам. Також з дописів хлопця можна зробити висновок, що він підтримує Палестину у війні з Ізраїлем. Це й не дивно враховуючи його арабське походження.

Зокрема, у жовтні 2022 року він знявся для нью-йоркського журналу GQ та розповів, що "в ньому тече дух Палестини". Анвар навіть випустив документальний фільм про цю країну, а також створив кілька пісень. Хлопець періодично публікує думки палестинців про війну та залишає реквізити для їх підтримки.

Анвар Хадід у журналі GQ

Також Хадід-молодший активно займається музикою та виступає у бенді Oswald. Учасники гурту грають рокову музику на різних майданчиках у США.

Анвар Хадід виступає у гурті Oswal

Крім того, Анвар Хадід заснував власний ювелірний бренд Martyre. Для клієнтів пропонуються різноманітні вишукані прикраси з перлинками, каменями та різним оздобленням.

Анвар Хадід заснував власний ювелірний бренд Martyre

Анвар Хадід заснував власний ювелірний бренд Martyre

У квітні цього року Анвар знову повернувся на обкладинки відомих глянців. Зокрема, позував для журналу Icon Mena. Для знімань Хадід обрав сорочку та спідницю зі смужками молочного відтінку. Акцентом образу був картатий піджак з коричневими, кремовими та зеленими вкрапленнями.

Анвар Хадід знявся для Icon Mena

Варто зазначити, що хлопець фанатіє від татуювань. На його тілі можна розгледіти одразу кілька цікавих зображень: птаха, серця, портрету жінки, метелика та навіть напис року народження – 1999.

Татуювання Анвара Хадіда

Тож шлях Анвара Хадіда є безумовно цікавим, адже він постійно шукає себе та реалізовує у зовсім різних сферах: музиці, моделінгу, ювелірній справі. А також палкі шанувальники Хадіда-молодшого пильно стежать за його особистим життям. Утім, чи перебуває та з ким зараз у стосунках Анвар, залишається таємницею.

Читайте також

Закоханий і щасливий: Бреда Пітта заскочили на романтичному побаченні з дівчиною

Закоханий і щасливий: Бреда Пітта заскочили на романтичному побаченні з дівчиною

Джастін Бібер стане батьком! Перші фото вагітної Гейлі Бібер

Джастін Бібер стане батьком! Перші фото вагітної Гейлі Бібер

Даша Астафʼєва
Попередній матеріал

Даша Астафʼєва розповіла, як бойфренд відреагував на її нове шоу на ТБ

Олександр Усик
Наступний матеріал

Біографія Олександра Усика: особисте життя і цікаві факти про зірку боксу

Новини партнерів