Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов розповів про стосунки з дружиною

Григорій Бакланов
Актор Григорій Бакланов, який торік одружився з акторкою Анастасією Цимбалару, розповів про сімейне життя та роботу з дружиною.

У свої 27 років актор знявся у понад 30 серіалах та фільмах, серед яких «Пекельна Хоругва», «11 дітей з Моршина», «Черкаси». А після приголомшливого успіху серіалу «Спіймати Кайдаша» блакитноокий блондин, який зіграв Лавріна, набув справжньої популярності.

Минулого року під час зйомок у новому серіалі ICTV «Морська поліція. Чорноморськ», актор повідомив про своє весілля. Його обраницею стала актриса Анастасія Цимбалару, з якою Григорій Бакланов у парі 8-й рік. Урочистість актор влаштував у перерві між зйомками серіалу, де зіграв одну із головних ролей. Про зйомки біля моря, популярність, спільну роботу та тривалі стосунки з дівчиною Григорій розповів в інтерв'ю.

Звезда сериала «Поймать Кайдаша» Григорий Бакланов и его жена Анастасия Цымбалару

«Морська поліція. Чорноморськ» – це 20-серійний іронічний детективний серіал про пригоди та розслідування трьох друзів-поліцейських морського патруля, які стежать за порядком у прибережному курортному містечку.

— Григорію, як вдалося здобути головну роль? Популярність надає переваги на кастингах?

Безперечно, медійність – це завжди плюс. Але все одно все визначається на пробах – підходить актор чи ні. Тут у мене був кастинг і не один. Спочатку я самостійно записував проби, потім були ансамблеві проби (прослуховування кількох людей у ​​кадрі. – ред.), і лише потім затвердження.

— Як поставилися до того, що зніматися треба було в Чорноморську, далеко від дому?

Я на морі мріяв зніматися, щойно вступив до театрального вишу. Думав: ну, якщо хто запросить і я потраплю на батьківщину, в Одесу, обов'язково погоджуся на таку роботу. І це сталося. Тут море, сонце, пляж, гарний настрій. Все це вже має в своєму розпорядженні зробити кіно яскраво, насичено, з почуттям радості та задоволення.

— Згадуєте перший знімальний день?

Не пам'ятаю, що знімали першого дня. Пам'ятаю, що було хвилююче, але при цьому нам не довелося довго «намацувати» загальний тон – завдяки чудовому рішенню знімати у Чорноморську, атмосферу курортного містечка не потрібно було створювати штучно. Ми в ній були, і головне наше завдання було її зловити та передати, не розхлюпавши.

Звезда сериала «Поймать Кайдаша» Григорий Бакланов

- У Чорноморську особлива атмосфера?

Чорноморськ – дуже атмосферне курортне містечко. Всі один одного знають, а якщо ні – із задоволенням підійдуть познайомитись, поговорити. Мій герой, поліцейський Єгор, приїжджає туди на роботу, нікого не знаючи. Юн, недосвідчений, плавати не вміє. Але незабаром життя біля моря його «загартує» і він переймається нею. У Києві це було б набагато складніше передати.

— Усі зйомки проходили у Чорноморську?

Так, майже всі п'ять місяців, доки йшли зйомки, ми були там. Іноді виїжджали на два дні до Одеси, кілька днів ще на околицях були. А здебільшого всі знімали у Чорноморську. Там і мешкали на час зйомок. Додому до Києва їздили як у гості (сміється).

- Як проводили час після роботи?

Ой, це ціла історія! Приходив додому, чистив зуби і лягав спати (сміється). Прокидався, робив те саме і їхав на зйомки.

Звезда сериала «Поймать Кайдаша» Григорий Бакланов

- Які особливості зйомок на морі?

Море – це павільйон. Тут будь-якої хвилини всі плани можуть повернутися на 180 градусів. А то й більше. Взагалі, всі ми, на мою думку, коли їхали, думали: літо, море, пляж. Клас, відпочинемо, позасмагаємо. Ні! Все повз. Я за цей час напевно купався рази чотири – і два з них, коли в кадрі треба було пірнати.

— Чи треба було з аквалангами пірнати?

Ні, я пірнав без спорядження, але з аквалангом довелося занурюватись моїй дружині Насті. Вона теж знімалася у цьому серіалі. І найцікавіше, що раніше вона ніколи цього не робила… Але вона велика молодець – упоралася!

— Як ви опинились із дружиною в одному серіалі?

За це, до речі, дякую команді: вони знали, що ми пара, і вирішили розглянути наш тандем і в серіалі. Коли дізналися, що у мого героя Єгора буде кохання, вибір актриси на роль дівчини одразу впав на мою Настю. Ми завжди мріяли зніматися у спільних проектах, ще коли навчалися у театральному університеті. І потім, опинившись разом на майданчику, переконалися, що працювати разом у кіно нам дуже приємно та комфортно.

- Настя теж проходила проби?

Звичайно, жодного блату не було. У кіно, вважаю, тільки так і має бути конкурентний відбір.

Звезда сериала «Поймать Кайдаша» Григорий Бакланов и его жена Анастасия Цымбалару

— Раніше грали з нею в одному серіалі?

"Морська поліція" – для нас уже третій спільний проект. А от кохання ми вперше зіграли в зворушливій історії Оксани Байрак під назвою «Винне кохання».

— Робота у кіно впливає на стосунки? Найчастіше грати кохання доводиться не зі своєю дружиною.

Адже ми з самого початку це розуміли, коли навчалися в університеті – ми з Настею однокурсники. Розуміли, чого зобов'язує наша професія. Це нормально. Навіть коли ми граємо якісь інтимні сцени, розуміємо, що це робота і нічого більше. І коли разом граємо пару, більше думаємо не про почуття, а про ігрові завдання у конкретній сцені.

— Тобто ревнощів ніколи не було?

Ні ні! Навпаки, оскільки ми працюємо в одній сфері, ми можемо один одному в чомусь допомогти, підказати. Коли разом переглядаємо роботи, буває, кажемо: «Тут щось переграв, тут не так цілуєшся» (сміється).

— Кажуть, складними у стосунках бувають 3, 5 та 7 роки спільного життя. Ваша пара відчула ці кризи?

Кожна пара проходить якісь випробування, складнощі. Думаю, це завжди окремий випадок – у когось криза може тривати весь час, у когось вона буде локальною. У будь-якому разі, основою всього є розуміння. Якщо ви розумієте одне одного, тоді у вас і не буде жодних кризових років.

Звезда сериала «Поймать Кайдаша» Григорий Бакланов и его жена Анастасия Цымбалару

Фото: пресслужба

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Попередній матеріал

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Wellboy
Наступний матеріал

Wellboy: «Не уявляю, що б з мене було, якби я виріс в місті, а не селі»

Новини партнерів