Катерина Кухар розповіла, як Олександр Стоянов реагує на її флірт з іншими чоловіками

Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Балерина Катерина Кухарь поділилася сімейними традиціями з нагоди Дня святого Валентина.

Напередодні Дня закоханих прима-балерина, керівник хореографічного коледжу Катерина Кухар показала фотосесію, в якій вона танцює серед квітів. А також розповіла, чому жінці життєво потрібно фліртувати.

Екатерина Кухар

  • Про флірт

Жінка повинна завжди відчувати себе бажаною та коханою. І, звичайно, жінці необхідно оточувати себе увагою чоловіків, і мій чоловік до цього дуже спокійно ставиться. Напевно, треба бути дуже впевненим у собі, щоби дозволяти своїй жінці легкий флірт. Стоянов знає, що мій флірт і кокетство не означають нічого такого. Це моя емоційна складова як акторки.

Екатерина Кухар

  • Про традиції до Дня закоханих

На День святого Валентина маємо дві незмінні традиції. Перше – ми завжди цього дня танцюємо, як правило, у Франції, але торік і цього року танцюємо в Україні найромантичніший балет «Ромео та Джульєтта». Цього року даємо виставу в Одеському оперному театрі. Друга постійна традиція – Стоянов дарує мені вранці коробочку шоколадних цукерок, як валентинку, і квіти. Його квіти завжди для мене особливі.

Екатерина Кухар

  • Про квіти та подарунки

Стоянов знає, що для мене важливі речі та атмосфера, які мене оточують та надихають. Жити треба зі смаком, тут і зараз, щоб буденність надихала та дарувала сили, позитивні емоції. Він знає, що квіти викликають у мене особливе захоплення, знає, які я люблю. Наприклад, вишукані букети, які говорять більше ніж слова.

Небайдужість до квітів у мене від бабусі, вона їх завжди дуже любила, на її підвіконнях завжди цвіли фіалки. На моїх підвіконнях також квіти, тільки в моєму випадку це орхідеї, які я навіть везу часто в літаку після гастролей. Усі подарунки та квіти від шанувальників завжди обов'язково забираю. Квіти – додому і на роботу, ставлю у вази, доглядаю їх, як дітей.

Трапляється, що разом із квітами передають і оригінальні подарунки. Нещодавно в букеті була баночка ікри, часто дарують картини, найнезвичайніші були з пластиліну та шкіри. Якось подарували глінтвейн у термосі на виставі «Майстер та Маргарита», Біблію в турі Україною. Дарують м'які іграшки, особливо у Франції. Але квіти – це завжди окреме кохання.

Читайте також

«Ти моя мася»: Олександр Стоянов на 40-річчя Катерини Кухар зробив дивовижний подарунок

«Ти моя мася»: Олександр Стоянов на 40-річчя Катерини Кухар зробив дивовижний подарунок

Екатерина Кухар

Екатерина Кухар

Екатерина Кухар

Фото: пресслужба

MOLFAR
Попередній матеріал

MOLFAR: «Дивно бачити Надю Дорофєєву у номінації "Відкриття року"»

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Наступний матеріал

«Італійські родини нервово стоять в стороні»: Борисюк і Сумська – відверто про стосунки

Новини партнерів