«Ти моя мася»: Олександр Стоянов на 40-річчя Катерини Кухар зробив дивовижний подарунок

Кухар и Стоянов
Коли, здавалося б, вже подарував близькій людині все, що хотів, — на допомогу приходить творчість.

Зірка балету Олександр Стоянов не втомлюється дивувати свою дружину Катерину Кухар. Торік він зробив незабутній сюрприз – вечірку з зірками на честь її дня народження. А цього року Стоянов увійшов у творчу змову з композитором Євгеном Хмарою, який створив незабутній подарунок – музичний твір, присвячений примі-балерині. Тепер Катерина Кухар знає, як вона звучить та які ноти входять до складу її музичної композиції.

У себе у соціальних мережах Олександр виклав відео з музикою, яку написав Євген Хмара для Катерини.

Олександр Стоянов: «Кохана моя дружина, моя мася, моя муза, моя провідна зоря, найкраща мама, найкращий партнер по сцені та in crime. До твого дня народження хотілося чогось особливого для тебе! Балет я вже тобі дарував. Те, що ти хотіла, теж дарував. І зрозумів, що було б чудово подарувати тобі музику. Щоб ти звучала по-особливому. І @evgenykhmara прийшов мені на допомогу і зіграв тебе з моїх слів, почуттів та того, як я тебе бачу».

Євген Хмара: «Люба Катюша, з днем народження. Тебе ніхто не знає краще, ніж Стоянов. Ми з твоїм чоловіком змовились, він тебе описав і зміг це перекласти на музику. Отже, тепер у тебе є своя мелодія і тепер ти знаєш, як звучиш. З днем народження. Насолоджуйся. Продовжуй творити і давати приклад мільйонам, ти дивовижна, працьовита, неймовірно талановита людина».

Читайте також

Чоловік на мільйон. Олександр Стоянов — про шлюб, ставлення до грошей та новий бізнес

Чоловік на мільйон. Олександр Стоянов — про шлюб, ставлення до грошей та новий бізнес

Свій ювілей – 40 років – Катерина Кухар зустріла на гастролях у Франції. Цього дня вона вийшла на сцену в балеті «Лебедине озеро». А вранці поділилася фотографією з десертом та без макіяжу.

Екатерина Кухар ест десерт в свой 40-й день рождения

Фото: Оксана Шевчук, Інстаграм

Світлана Лобода
Попередній матеріал

Світлана Лобода виклала на YouTube режисерську версію свого шоу Superstar

Юрій Ткач
Наступний матеріал

Юрій Ткач розповів, як заробляв свої перші гроші: «З математикою було не дуже»

Новини партнерів