Щасливе Різдво від ансамблю "Українські Барви"

Щасливе Різдво ансамблю Українські Барви
14 січня 2016 року, в день Старого Нового року з успіхом відбулась концертна програма «Щасливого Різдва» від ансамблю «Українські Барви» та зіркових гостей в Українському домі на Європейській площі.

Кожного року Оксана Стебельська (керівник і солістка ансамблю «Українські Барви» та автор проекту) ще з 2000-го проводить концертні програми «Щасливого Різдва», які з успіхом проходять на різних концертних майданчиках Києва та інших міст і щозими з оновленою програмою і зірковими учасниками. В цьому році  глядачі знову мали змогу поринути в атмосферу різдвяного дійства.

Так як колектив постійно підтримує військових і їздить з концертами в зону АТО, то і в мирному Києві теж не залишає без уваги та запрошує  на свої концерти.  Тож 14 січня концерт відвідали більше 250-ти військових, котрі воювали в зоні АТО, та капелани. Також завдяки прямій відео-трансляції ми мали нагоду он-лайн спілкуватись із нашими солдатами, що зараз перебувають в АТО, вітати їх і нагадувати їм про нашу любов, підтримку і вдячність за відвагу та героїзм.

На концерті - і в залі,  і на сцені було багато зіркових гостей та друзів колективу різних професій. Зокрема, Андрій Куликов – Директор Громадського радіо та ведучий «Свободи слова» на ISTV, Влада Литовченко (громадський діяч), Остап Семерак (депутат ВРУ), Павло Табаков (переможець «Голосу країни»), гурт VRODA  та ін. А на сцені  ведуча ТСН 1+1 Соломія Вітвіцька, оперна співачка Олена Гребенюк, фіналіст «Х-фактор» Олександр Павлік, Танцювальний дует міжнародного класу Погибіль Дмитро та Кушнір Альона з учнями танцювальної студії "11", дитячий ансамбль «Зернятко», танцівниця східних танців Надія Бойко - творили емоцію Різдва разом у спільних ансамблях з організаторами - ансамблем «Українські Барви»: керівник і солістка - Оксана Стебельська – скрипка, вокал, Роман Кука - кларнет, вокал, народні духові інструменти, В’ячеслав Філонов – скрипка, банджо, Михайло Кашук – акордеон, Микола Томасишин – ударні, Артур Макеєв – бас-гітара.

В програмі святкового вечора відбувся Показ колекції Бутік-ательє козацького одягу "ОТАМАН", а «Українські Барви» продемонстрували спеціально створені «Отаманом» нові концертні образи.  Супроводжував концертну програму відеоряд художніх робіт вітчизняних та зарубіжних художників різдвяно-зимової тематики.

Сексуальный Джастин Бибер опубликовал селфи после душа
Попередній матеріал

Сексуальный Джастин Бибер опубликовал селфи после душа

Ukrainian Fashion Week представляет рекламную кампанию cезона FW 16-17
Наступний матеріал

Ukrainian Fashion Week представляет рекламную кампанию cезона FW 16-17

Новини партнерів