Переможці: віртуальний тур фотовиставкою разом із ТСН та Viva!

Переможці обкладинка
Наприкінці квітня в НСК “Олімпійський” відбулася презентація другої частини соціального мультимедійного проекту «Переможці», ініційованого ТСН телеканалу 1+1 та журналом Viva!

У рамках проекту в Києві на локації Olimpiyskiy BALLPARK діяла фотовиставка «Переможці».

Ті, хто не встиг відвідати виставку або хочуть переглянути неймовірні світлини Переможців ще раз, відтепер мають змогу зануритися в атмосферу проекту завдяки віртуальному турові виставкою, який знаходиться за посиланням: http://winners2.realvision.com.ua/

Мандруючи віртуальною фотовиставкою, ви можете не лише переглядати світлини, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, а й читати інформацію про героїв і навіть зустріти куратора проекту Соломію Вітвіцьку. А для того, щоб краще відчути атмосферу мультимедійного проекту, радимо переглянути відео бекстейджу «Переможців», створене оператором каналу 1+1 Віталієм Панасюком, яке теж можна знайти у віртуальному турі виставкою.

Детальні історії Переможців ви можете прочитати в другому спецвипуску журналу «Viva! Переможці». Нагадуємо, що всі кошти від продажу журналу підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

Обкладинка нового спецвипуску журналу «Viva! Переможці». Придбати спецвипуск можна в кіосках із пресою в усіх містах України, крім зони АТО й АР Крим. Усі кошти з продажу журналу підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

Друга частина соціального мультимедійного проекту  «Переможці» - спільна робота команди Телевізійної служби новин ТСН на телеканалі 1+1 та Viva! Лучший журнал о звёздах.

Проект «Переможці» - це і вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, і відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика, і цикл сюжетів новин ТСН, і спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

У кадрі – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! 15 нових надихаючих історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами.

Партнерами «Переможців» стали: Андрій Мацола, засновник Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS, Міністерство закордонних справ України, Національний паралімпійський комітет, благодійний фонд «Серце воїна», Клініка доктора Валіхновського, туристична компанія «Феєрія», RunUkraine, організатори візиту Ніка Вуйчича в Україну агенція Key Strategy, дизайнер Андре Тан.

Наші досягнення: За перший рік існування проекту ми здійснили всеукраїнський та світовий виставковий тур. Виставка відвідала 15 країн та 18 міст. За цей час більше 20 млн людей дізналися про проект.

Спецвипуск «VivaПереможці 2» - 15 надихаючих історій про ветеранів АТО та паралімпійців, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу й жаги до життя.

«Команда Viva! сьогодні представляє новий спецвипуск «Viva! Переможці», який став логічним продовженням мультимедійного проекту «Переможці». Благодійний номер вже можна придбати в кіосках преси по всій Україні», - сказала головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька.

Усі кошти з продажу журналу підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

 

На фото - команда проекту: Ростислав Валіхновський, Тетяна Захарченко, Олександр Мордерер, Андрій Ушенко, Тетяна Рубльова, Андрій Мацола, Андре Тан, Єлизавета Мерешко, Олександр Сарабун, Соломія Вітвіцька, Іванна Слабошпицька, Юрій Дмитренко, Роман Торговицький, Анна Гвоздяр.

 

Переможці обкладинка
Попередній матеріал

"Переможці": віртуальний тур фотовиставкою разом із ТСН та Viva!

Єлизавета Мерешко
Наступний матеріал

Паралімпійська чемпіонка Єлизавета Мерешко захоплюється вирощуванням орхідей і полюбляє шопінг

Новини партнерів