Проект Viva! Переможці за рік допоміг зібрати 30 мільйонів гривень

Проект Viva Переможці за рік допоміг зібрати 30 мільйонів гривень
Завдяки великій громадській підтримці соціальний мультимедійний проект «Переможці», який стартував у лютому 2016 року, буде оновлено та продовжено у 2017 році. Ініціатори та організатори: ТСН та журнал Viva! Куратор проекту: Соломія Вітвіцька.

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька готує другий благодійний спецвипуск журналу «Viva! Переможці». Вже пройшли перші фотосесії у студії фотографа Олександра Мордерера, та арт-директор Тетяна Рубльова працює над образами нових учасників. У кадрі – ветерани АТО з необмеженими можливостями, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу, які тренують тіло, гідно витримують випробування, надихають інших не здаватися, ставлять собі великі цілі у мирному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой спецвипуску "Viva! Переможці" Віктор Кардаш відсвяткував весілля

Спецвипуск Viva! Переможці
< /p>

Обкладинка першого благодійного випуску журналу «Viva! Переможці»

Viva Переможці
</ em>

Знімальна команда «Viva! Переможці: Ірина Пилипенко (Save Lives Together), головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька, фотограф Олександр Мордерер, арт-директор Тетяна Рубльова, Соломія Вітвіцька (1+1), герой АТО </ em>Юрій Весельський

</em >

Разом із ветеранами та волонтерами у проекті задіяні й паралімпійські чемпіони, які своїми історіями, перемогами та підтримкою надихають на заняття спортом. Важлива мета проекту 2017 – це робота у сфері психологічної та спортивної реабілітації для ветеранів АТО спільно з благодійною організацією «Серце воїна» під керівництвом доктора наук Романа Торгівецького, випускника Гарвардського університету. Роман створив оздоровчу систему SomaSystem та має великий досвід у реабілітації ветеранів США. На цей рік заплановано спеціальні тренінги «Перемога над стресом» для ветеранів із ампутаціями. Спортивним партнером «Переможців» стала кампанія Run Ukraine – організатор масових бігових подій в Україні. Цього року ветерани АТО, учасники проекту, параолімпійці та всі бажаючі люди з інвалідністю та групи підтримки зможуть взяти участь у благодійних дистанціях на 2 кілометри під назвою «Переможці». Благодійний забіг заплановано у рамках серії бігових подій Run Ukraine Running League 2017, які стартують у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі. Слідкуйте за анонсами.

Проект

Проект

Проект

Важлива мета у 2017 році – привернути увагу до розвитку спортивного протезування, реабілітації поранених, впровадження новітніх технологій та навчання наших фахівців. Проект підтримує відомий реконструктивний хірург Ростислав Валіхновський.

За час виставкового туру містами України та світу у 2016 році вдалося об'єднати меценатів, спонсорів, волонтерів, благодійні організації з різних галузей для добрих справ. Всі вони допомогли у забезпеченні презентацій та екскурсій, інформаційної діяльності, у протезуванні, у навчанні спеціалістів – протезистів, реабілітації, встановлення пандусів – загалом на суму близько 30 мільйонів гривень. Завершується продаж. ="noopener">першого благодійного випуску журналу «Viva! Переможці». Загальна сума становитиме 280 000 гривень. Вона вже частинами передається канадсько-українському фонду міжнародної підтримки на навчання наших протезистів у Канаді. Після першого траншу ми звітували про те, що п'ять українських протезистів пройшли спеціальне навчання у Гамільтоні. Друга група протезистів готується до поїздки навесні, полетить, зокрема, учасник проекту «Viva! Переможці» Віктор Кардаш, який зробив протезування своєю професією.

Спецвипуск Viva! виданий українською та англійською мовами, і експерти одразу відзначили безпрецедентний випадок в Україні та світі, коли цілий глянсовий журнал – ndash; 60 сторінок! – був повністю присвячений людям з інвалідністю.

Проект

У квітні за сприяння Посольства України в Латвії до реабілітаційного центру Юрмали вирушають три учасники проекту. Усього наші «Переможці» за рік існування ініціативи побачили 15 різних країн (під час виставкового туру або під час навчання чи відпочинку). Презентації проекту відбулися у Торонто (Канада), Брюсселі (Бельгія), Лурді (Франція), Ризі (Латвія), Києві (у музеї Т.Шевченка та у стінах МЗС), Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську, Кропивницькому, Запоріжжі, Черкасах , Тернополі, Херсоні. Друг проекту Ігор Захаренко, директор агентства «Феєрія мандрів», подарував у 2016 році 200 путівок «Переможцям», їхнім сім'ям та іншим ветеранам АТО.

Загалом 320 виставкових днів, 23 500 кілометрів, 14 виставок, 70 000 відвідувачів. Молодший сержант з протезом ноги Юрій Весельський, який у обкладинку «Viva! Переможці» минулого року, навесні виходив на подіум Ukrainian Fashion Week. У Києві з проектом, його учасниками та організаторами познайомилися Нік Вуйчич та призер Паралімпіади, українка за походженням Оксана Мастерс. На презентації в Торонто в Канаді виступили канадський паралімпійський чемпіон з плавання Ендрю Хейлі та відома американська блогерка Кімлан Граут. Дякую Володимиру Кличку, який допоміг профінансувати спортивний протез ноги десантнику Сергію Романовському. Сергій зараз активно займається тріатлоном, він уже взяв участь у благодійному забігу «Здійсни мрію» у Києві восени на марафоні та став новим учасником проекту «Переможці».

Проект

Нові учасники ініціативи Вадим Свириденко та Вадим Мазниченко, які пройшли протезування та реабілітацію в США та використовують спортивні протези, що брали участь у щорічному марафоні морських піхотинців США у Вашингтоні, готуються до українських забігів. 

Більшість учасників першої та другої частин проекту «Переможці» беруть участь у відбіркових змаганнях міжнародних спортивних ігор ветеранів, організованих Принцем Гаррі Invictus Games, і, сподіваємось, вийдуть у фінал і гідно представлять Україну у вересні у Торонто (Канада).

Запрошуємо вас на велику прем'єру соціального мультимедійного проекту «Переможці-2» у квітні 2017 року в НСК «Олімпійський».

Проект Viva Переможці за рік допоміг зібрати 30 мільйонів гривень
Попередній матеріал

Проект "Viva! Переможці" за рік допоміг зібрати 30 мільйонів гривень

Олексій Аванесян
Наступний матеріал

"Viva! Переможці": біжи, щоб ветеран АТО отримав спортивний протез і зміг бігати

Новини партнерів