Подорож у мрію

Ігор Захаренко
Мандри у нову країну схожі на чари, яким бажаєш піддатися, щоб пірнути у вир емоцій та незвіданого. «Життя одне – живи!» – любить казати керманич турфірми «Феєрія».

Вже15 років туристична компанія відкриває світ дивовижних подорожей для наших співвітчизників. Сама назва «Феєрія» звучить як мрія, мрія про далекі країни і чарівні місця, де неодмінно хочеться побувати. І це бажання набуває реальних обрисів, адже з «Феєрією» здійсненна най-неймовірніша мандрівка.

Ті, хто хоч раз подорожував разом з цією турфірмою, стають її відданими друзями, серед яких багато відомих людей. Воно й не дивно, адже тури від «Феєрії» мають величезний попит як серед українців, так і серед жителів Молдови, Білорусі, Казахстану, Росії. І справа не лише у великому розмаїтті пропозицій, а в самому підході до організації подорожей. «Наша концепція полягає в тому, щоб комбінувати мандрівку літаком з мандрівкою автобусом, – розповідає Ігор Захаренко, директор фірми. – Найважчу частину ми долаємо небом, уникаючи поганих доріг та марудного проходження кордонів. Летимо, наприклад, до Брюсселя, Мілана, Мадрида, Стокгольма, а далі сідаємо в комфортні автобуси – і гайда!»

Компанія пропонує тури по цілому світу: від держав Старої Європи до екзотичних країн, причому бере на себе вирішення усіх питань з візами, авіаперельотами, організовує корпоративні та круїзні подорожі.

«Феєрія» – це синонім надії, у неспокійні для України часи вона там, де найважче. Турфірма підтримує тих, хто боронить наші землі на сході України, постійно здійснює «вояжі допомоги» в зону АТО. «Феєрія» звучить як віра, віра в те, що добро переможе і настане мир.

«Я завжди раджу давати собі перепочинок, – каже Ігор, – ми маємо бути в силі і з міцним духом! Це нам дуже потрібно, бо наш ворог хоче, аби ми були кволі і знесилені. Тому запрошую усіх їхати разом зі мною! Бадьорість тіла і духу гарантую!»

Справжній патріот України, енергійний, життєлюбний Ігор Захаренко відомий не лише як талановитий керівник туристичної компанії «Феєрія» та автор і ведучий тревел-програми «Феєрія мандрів», а й як людина з активною громадянською позицією. Саме його фото та відео кривавих подій з Майдану облетіли увесь світ. З початком бойових дій на сході України він неодноразово їздив на передову, допомагав воїнам, працював як оператор разом зі своєю командою.

Руслан Ганущак, військовий репортер полку «Азов».
Ганущак відвідав з «Феєрією» багато країн.

«Зараз у Нью-Йорку. Мандри – це магія! – захопливо пише Руслан. – Найцікавіше, що може бути в житті!»

Соломія Вітвіцька, телеведуча

«Феєрія» та Ігор Захаренко не лише показують світ українцям, а й Україну – світові. Ігор ще за часів Майдану зайняв чітку громадянську позицію, ризикнувши бізнесом. Він гідний поваги. Ми з чоловіком Владом дуже любимо подорожувати з «Феєрією» і завжди радо підтримуємо патріотичні та креативні ініціативи Захаренка».

Валерій Захаренко, хлібороб,
військовий, будівельник, працівник турфірми «Феєрія».

«Феєрія» не лише мандрує, але й воює. Захищає рідну Україну!

Анастасія Дмитрук, автор вірша «Никогда мы не будем братьями»

«Для мене подорож – це роман, шалений і незабутній. Щаслива і закохана я не сиджу на одному місці, я постійно в русі – їду, лечу, прогулююсь. Я зірвала джекпот, адже моя любовна сага почалася з Парижа, і тепер Монмартр назавжди у моєму серці. Подорожуйте, закохуйтесь, відкривайте себе і світ навколо. Мандри – це «Феєрія», мандри – це життя. Живіть яскраво!»

Кирило Недря, «кіборг»,
подорож з «Феєрією» по Албанії

«Кожній людині важливо підживлюватися новими враженнями, емоціями, знайомствами, тому нема нічого кращого за гарну мандрівку у добрій компанії. Подорожуючи, ти знімаєш тягар буденності – невід'ємний супутник повсякденних справ. Кожне нове відвідане місце додає нам життя, повноцінного життя в усіх його проявах і барвах. Давайте жити серцем, бо воно вмирає куди швидше за тіло!»

Людмила Дем’яник («Катруся Стріла», інформаційник ДУК-інфо)

«Мандри для мене – це пізнання нового, можливість побачити інший світ, і неважливо – чи це наша країна, чи будь-яка інша. Влітку, завдяки подарунку «Феєрії» та Валентині Олефіренко, я відвідала Албанію, де трішки відволіклася від війни, усвідомила, що є мирне життя – для мене це стало, можна сказати, переломним моментом у житті. Миру всім та більше мандрів!»

Володимир Катков, гід «Феєрії», добровольцем пішов в АТО, 
був в районі м. Щастя

«Навіть тим, кому пощастило повернутися з фронту живими та здоровими, їм вже ніколи не стати колишніми, довоєнними людьми. Та й «мирні» українці також мають у серці гніт великого негативу війни. Мандри – добрий вчитель та психотерапевт. Полишивши тягар турбот та відповідальності вдома, ти стаєш частиною групи, одним з туристів, «зачарованим мандрівником» і маєш змогу подивитися на свою ситуацію відсторонено, поза звичних обставин. Просто сісти в автобус, гнати до нових міст і, дивлячись у вікно, спокійно думати про своє життя. Нехай на тиждень-другий, проте розширити обрії, змінити масштаб. Як добре спробувати, хоч ненадовго, «жити кілометрами, а не квадратними метрами!»

Турфірма підтримує захисників вітчизни не лише фінансово чи матеріально, але й психологічно. Вона надала можливість багатьом героям АТО побачити світ, наприклад, організувала для цих щасливих молодят закородонну весільну подорож.

Марія Бурмака, співачка

«Коли мандруєш із «Феєрією», ніби стаєш частинкою кіно, в якому ваша група – головні герої! Екскурсії шалено цікаві, кожен день в турі особливий. На групу завжди звертають увагу, бо Ігор Захаренко скликає усіх жовто-блакитним прапорцем. Мандри з «Феєрією» будуть одними з кращих днів вашого життя, от побачите!»

Туроператор «Феєрія» (ліцензія АВ 566461 від 11.02.2011), Київ, пров. Хрестовий, 8/9 (колишня М. Гайцана, 8/9), тел.: (044) 583 05 20

сайт: www.feeria.ua, Імейл: info@feeria.ua

 

 

Возлюбленный Дженнифер Лопес поделился семейным видео из их спальни
Попередній матеріал

По-домашнему: возлюбленный Дженнифер Лопес поделился семейным видео из их спальни

42-летняя Мария Порошина родила четвертого ребенка
Наступний матеріал

42-летняя Мария Порошина родила четвертого ребенка

Новини партнерів