«Він садист»: Камалія розповіла про знущання свого батька

Камалія
Співачка не спілкувалася з батьком більше десяти років.

Камалія – одна з найбагатших співачок України. Діапазон її голосу – чотири октави. Зараз зірка заміжня за британсько-пакистанським мільйонером Моххамедом Захуром, з яким має двох донечок – Арабеллу та Мірабеллу, живе у розкішному палаці біля Києва, має власну конюшню, 14 будинків та 22 людини, які працюють на неї. Але не все було добре у житті з дитинства артистки. Страшними згадками у подробицях співачка поділилася вперше у передачі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Дитинство білявки, яку називають «українською Попелюшкою», було сповнене переїздів і знущань від рідного батька – Віктора Шмаренкова, який працював військовим льотчиком.

«Так, скажімо, дитинство було чудове, все добре було б, якби не але. Тобто я постійно перебувала в стресовому стані, тому що мій батько бив мою маму. І також переходив на мене. Тому що я плакала, я просила цього не робити. У мене були від портупеї такі прямо криваві крововиливи, синці і все. Батько був садистом. Якщо він входив у лють – все», – говорить зірка.

Читайте также

Алена Мозговая и Дэвид Аксельрод: «Наша любовь стала вызовом»

Алена Мозговая и Дэвид Аксельрод: «Наша любовь стала вызовом»

Свадьба Насти Каменских: официальный комментарий пресс-службы певицы

Свадьба Насти Каменских: официальный комментарий пресс-службы певицы

Саме тому через деякий час, коли Камалія вже стала трохи дорослішою, вона стала ініціаторкою розставання батьків.

«Так, я стала ініціатором розлучення, тому що я вже боялася, ми з мамою боялися йти додому. Це перетворило життя на пекло просто, як тільки бачили світло у вікні – все, це він вдома, нас уже починало бити і трусити з мамою. Ми і ночували на вулиці, і він з ножем на мене кидався. Якби я не відскочила вчасно…» – пригадує зірка.

Камалия с мужем, дочками и мамой

Камалія з чоловіком, доньками і мамою

Камалія не спілкувалася з батьком-садистом більше десяти років. За цей час він устиг дати кілька шокуючих інтерв’ю, в яких звинуватив відому доньку у байдужості та скупості. Але родичів врешті помирило горе.

«Просто мені сказали, що він у дуже жалюгідному стані і мені потрібно було щось робити, тому що я розуміла, що якщо я щось не зроблю, я потім все життя себе буду картати, що я його не витягнула з цього стану. Я його довго лікувала від алкогольної залежності і, сподіваюся, що його вилікувала», – ділиться співачка.

Читайте также

Брэд Питт отреагировал на слухи об их воссоединении с Дженнифер Энистон

Брэд Питт отреагировал на слухи об их воссоединении с Дженнифер Энистон

Жизнь Макса Барских спасли ремни безопасности: певец попал в страшное ДТП

Жизнь Макса Барских спасли ремни безопасности: певец попал в страшное ДТП

Камалия с мужем и детьми

Фото: Інстаграм Камалії

Лилия Ребрик и Андрей Дикий с дочками
Предыдущий материал

Копия папы! Лилия Ребрик впервые показала младшую дочь

Алена Мозговая и Дэвид Аксельрод
Следующий материал

Влюбленные и счастливые: Алена Мозговая и Дэвид Аксельрод в фотосессии для Viva!

Новости партнеров