Счастье есть: Оля Цибульская раскрыла 10 инсайтов реальной жизни, о которых не расскажут в книгах

Оля Цибульская
13 ноября Оля Цибульская выпустила дебютный альбом «По барабану». А через месяц, 14 декабря, звезда отпразднует 35-летие большим концертом на тв.

Во время столь активного периода в жизни певицы мы предложили Оле взять паузу, чтобы перевести дух и ответить на вопрос «Что бы ты сейчас сказала себе 18-летней?». Через несколько дней Цибульская прислала нам 10 пунктов, которые по праву можно считать ее главными жизненными уроками.

Оля Цибульская

  1. Досить думати, що ти не доросла́: до телефону, про який мріяла, до друзів, які в інстаграм сиплять цитатами Ніцше, до того, аби нарешті отримувати не те, що виходить, а те, що хочеться. Твій життєвий досвід дуже цінний. Твої таланти нічим не гірші, ніж у інших. Твої перемоги достойні поваги — твоєї в першу чергу.
  2. Стосунки з людьми — це не секс на одну ніч. Не можна раз на місяць лайкнути чиюсь фотку, а за рік сподіватись опинитись в списку «найближчих людей». Якщо ти хочеш мати своїх людей, треба в ці стосунки вкладатися. Емоційно, часом, фінансово. Пам’ятати про людей, щоб вони не забували про тебе.
  3. Нема чудодійної таблетки: ні від зайвого ваги, ні від фінансових нестабільностей, ні від чого. Якщо ти хочеш змін — стань ними сама. Бо світ більший, ніж ти і твої сумніви. Все можливо, бейбі, доки ми живі.
  4. Щастя є. Воно як гранат. Складно почистити, купа дрібних зернят, але, смакуючи, отримуєш задоволення. Нема «завтра будемо щасливі». Це дебільна установка Радянського Союзу — вірити, що краще буде колись. Класно щодня. Не відмовляй собі в цьому. Якби оргазм був вічним, ніхто б його не хотів:) Те саме з щастям. Збирай його по хвилинах і смакуй, як капучіно на кокосовому.
  5. Батьки — це моє дитинство. Я дуже їх люблю і вдячна за все. МаПа дають таку енергію і силу своєю любов’ю, що за спиною крила. З ними я дитина, а значить можу реалізувати всі найказковіші мрії. Принцеса завжди перемагала в казках, що розказували батьки перед сном. Хай моє дитинство триває вічно. Люблю вас дуже.
  6. Любов. Я все роблю тільки по любові. Виходжу заміж, народжую дитину, пишу пісні... Не вмію і не хочу бути з тими, кого не люблю. Мені не страшно, що там попереду, коли ти поруч, коханий. Там, де я ділова і самовпевнена кицька — ти даєш мені можливість випускати кігті; там, де мені страшно, як мокрому кошеняті — з’являється МИ. Об це МИ розбиваються всі проблеми. Дякую.
  7. Бувають поразки. Точніше не так. Бувають перемоги. А решта часу ти триста разів впираєшся в стіну. Це не тому, що ти невдаха. Просто дверей в будинку менше, ніж стін. І якщо є ціль — вихід знайдеться. Не здувайся.
  8. Син — найкраща моя нагорода. Жодні кар’єрні успіхи не зрівняються з материнством. Коли світ гойдають кризи, пандемії і хейт в інтернеті — є той, хто зупиняє час своїми обіймами. Він той, від кого я млію. Наш Нестор. Я так хотіла і боялась материнства. Ідіотка. Не уявляю, як я жила без тебе, син. Пуста трата часу. Тепер цей світ наш.
  9. Можна все життя шукати сенс, своє призначення, ідеальні умови для щастя і піти з життя глибоко нещасною людиною. Все починається з рішення взяти на себе відповідальність за себе і кожен день. Тоді Бог всміхається в вуса і у всьому допомагає.
  10. Правильно так, як ти вирішила, киця. Не звіряйся з іншими. Це твоя історія, яку ти пишеш кожного дня і маєш повне право робити так, як відчуваєш. Ми в цьому світі для любові і помилок. Не бійся себе — і все буде мяу.

Оля Цибульская ест рыбу

Оля Цибульская в белом корсете

Оля Цибульская показала стройные ноги

Читайте также

Как влюбить в себя мужчину: 5 шагов от Оли Цибульской

Как влюбить в себя мужчину: 5 шагов от Оли Цибульской

Больше, чем дружба: Оля Цибульская и DZIDZIO снялись в страстном фотосете и рассказали об отношениях

Больше, чем дружба: Оля Цибульская и DZIDZIO снялись в страстном фотосете и рассказали об отношениях

Фото: пресс-служба

Анна Ризатдинова
Предыдущий материал

Есть ли жизнь после родов? Олимпийская призерка Анна Ризатдинова – о страхах современных женщин

звезды о своих доходах
Следующий материал

Сколько зарабатывают звезды украинского шоу-бизнеса: видео

Новости партнеров