Артем Пивоваров и Настя Каменских представили дуэтную песню на стихи Павла Тычины

Артем Пивоваров и Настя Каменских
В рамках культурного проекта "Твої вірші, мої ноти" Артем Пивоваров и NK представляют совместную работу "Там у тополі" на стихи Павла Тычины.

Песня "Там у тополі" соединила в себе сразу два стихотворения украинского поэта: "Там тополі у полі" и "Де тополя росте...". Павел Тычина очень любил природу и талантливо изображал ее в поэзии. С помощью метафор и реалистического описания деталей Тычина умело изображал красоту и единение человека с природой. В этой работе каждый может узнать себя. Украинцы всегда любили родную землю, ценили свободу и умели наслаждаться ею. Настроение песни "Там у тополі" передает это внутреннее состояние.

Артем Пивоваров і Настя Каменських

  • Артем Пивоваров: "У своїх творах Павло Тичина дуже майстерно описує природу та взаємодію людини з нею. Його поезія сповнена любов'ю до українських краєвидів. До того ж поет настільки влучно передає кожну деталь, що можна практично відчути буйний вітер, спів тополі чи шум жита, про які він пише. Багатьом українцям зараз дуже бракує рідних пейзажів, тож робота "Там у тополі" — можливість подумки перенестися на Батьківщину під час прослуховування пісні або перегляду відео".

Читайте также

Несподіваний дует: Артем Пивоваров і Оля Полякова заспівали вірш Лесі Українки

Несподіваний дует: Артем Пивоваров і Оля Полякова заспівали вірш Лесі Українки

Твої вірші, мої ноти: дует Артема Пивоварова та alyona alyona на вірш Пантелеймона Куліша

Твої вірші, мої ноти: дует Артема Пивоварова та alyona alyona на вірш Пантелеймона Куліша

  • Настя Каменских: “Я завжди з особливим захопленням працюю над україномовними піснями, бо наша мова неповторна. Тому проєкт «Твої вірші, мої ноти» став для мене цікавим експериментом, який об‘єднав нашу сучасність з українською класикою. У пісні “Там у тополі” звучать слова славетного Павла Тичини з одразу двох неймовірних творів, у яких тополя — символ величі людського духу, його жага свободи та щастя. Сьогодні для всіх українців це має особливий сенс. Тому було по-справжньому хвилююче записувати цю роботу. Хотілося вокально передати ту енергію та міць, якими пронизані слова автора та підкреслити це якісним потужним музичним супроводом. Я думаю, що нам вдалося і, сподіваюся, слухачі відчують посил, який сам автор вкладав у кожне слово, і який ми постаралися відтворити у кожному звуці”.

Фото: пресс-служба

Alina Pash
Предыдущий материал

«Война за ресурсы»: Alina Pash – о россиянах, которые столетиями пытаются уничтожить Украину

Дженнифер Энистон
Следующий материал

Дженнифер Энистон впервые рассказала о неудачных попытках забеременеть

Новости партнеров