«Душив дитину»: Анджеліна Джолі висунула позов проти Бреда Пітта про домашнє насильство

джолі і пітт
Анджеліна Джолі висунула позов про домашнє насильство проти колишнього чоловіка Бреда Пітта. У пресі з’явились подробиці бійки на борту літака, яку вчинив актор, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Зірка намагається через суд довести жорстоке поводження Бреда Пітта з дітьми. Як повідомляє The New York Times, Анджеліна Джолі наважилась на цей крок ​​після судового розгляду про продаж спільної виноробні Chateau Miraval. Уточнюється, що переговори про продаж частки акторки зірвалися, оскільки Пітт забажав, щоб колишня дружина підписала угоду про нерозголошення випадків «фізичного та емоційного насильства над нею та її дітьми з його боку». Тож у відповідь Джолі висунула позов.

Читайте также

Що Анджеліна Джолі написала в Instagram після візиту в Україну

Що Анджеліна Джолі написала в Instagram після візиту в Україну

Анджеліна Джолі про українців: «Я бачила на власні очі абсолютну стійкість і силу цих людей»

Анджеліна Джолі про українців: «Я бачила на власні очі абсолютну стійкість і силу цих людей»

За словами акторки, інцидент стався на борту приватного літака в 2016 році: тоді Бред Пітт сильно напився, штовхав і душив колишню дружину й піднімав руку на дітей. У позові наводиться випадок, про який йшлося і раніше, але з новою деталлю — актор «душив одного з дітей і вдарив іншого по обличчю», а також «схопив Джолі за голову і струснув її, потім схопив за плечі та волосся й знову струснув, перш ніж штовхнути до стіни у туалеті». Крім того, він облив дружину та дітей пивом.

Бійка сталася після того, як актор агресивно поводився з дружиною, а діти стали на захист матері.

Анджелина Джоли

Адвокати Джолі переконані, що події того дня психологічно травмували її дітей. Через п'ять днів після цього акторка подала на розлучення.

«Пітт душив одного з дітей і вдарив іншого по обличчю. Деякі з дітей благали Пітта зупинитися. Усі вони були налякані й плакали», — йдеться у позові.

Бред Пітт

За словами друзів Бреда Пітта, він дуже засмучений через нові заяви колишньої і зізнається, що кричав на дітей, але заперечує, що застосовував до них фізичну силу.

Анджелина Джоли с детьми

Анджелина Джоли, Брэд Питты с сыном Мэдоксом

Анджелина Джоли с детьми

Фото: Getty Images

Гіларі Свонк
Предыдущий материал

48-річна Гіларі Свонк вперше вагітна: акторка чекає двійню

Тетяна Денисова
Следующий материал

Тетяна Денисова отримала російський паспорт

Новости партнеров