Такого не очікував ніхто: Kalush Orchestra приголомшили сумою, зібраною за одну добу

Kalush Orchestra
Напередодні Дня Незалежності України гурт Kalush Orchestra анонсували великий збір коштів на реабілітацію захисників Маріуполя та Азовсталі.

Опівночі 24 серпня гурт у своїх соцмережах закликав українців донатити по 24 гривні протягом лише 24 годин. І всього за одну добу їм вдалося зібрати… 5 000 000 гривень!

“Ми вдячні кожному українцю, який долучився до нашого збору. По-перше, тому що в такий спосіб ми разом зможемо допомогти в реабілітації нашим Героям Маріуполя. По-друге, тому що всупереч чуткам про падіння об’ємів донатів, ми бачимо, що українці готові віддати свої заощадження і легко збирають 5 мільйонів за добу. А все для того, щоб допомогти військовим. Думаю, було би 20 діб – зібрали би і 100 мільйонів”, – прокоментував результати збору лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк. 

Читайте также

Сергій Бабкін в образі Тараса Шевченка: співак представив символічний альбом «Далі ми самі»

Сергій Бабкін в образі Тараса Шевченка: співак представив символічний альбом «Далі ми самі»

Іван Дорн зізнався Україні у коханні: «Я дякую Богові за тебе»

Іван Дорн зізнався Україні у коханні: «Я дякую Богові за тебе»

Як і було анонсовано, хлопці відкрили збір у 00:01, і вже близько 10-ї ранку на їхній банці був перший мільйон гривень. Далі більше, і по обіді кількість донатів сягнула 2 мільйонів. Про хід збору гурт звітував на офіційних сторінках Kalush в соцмережах та на своїх особистих.

Таку ініціативу висвітлили на своїх сторінках чи не всі головні ЗМІ України, а до їх підтримки долучився цілий загін українських зірок та блогерів, серед них alyona alyona, Skofka, Володимир Остапчук, Жан Гріцфельдт, Роман Міщеряков, Ольга Сумська, Ірина Горова, ONUKA та багато іінших представників шоубізу України.

Так чи інакше, Kalush Orchestra свою місію і місію українців, які долучилися, вважають виконаною. Слава Україні та її Героям!

Нагадаємо, днями Kalush Orchestra заінтригували новиною про пошук нових вокалістів.

Окрім цього, недавно стартував Нацвідбір на Євробачення-2023: жодних пісень російською мовою, нові правила і журі.

Kalush Orchestra

Фото: пресслужба

Ед Ширан
Предыдущий материал

Ед Ширан розповів про спеціальний плейліст Spotify на підтримку України

Артем Пивоваров і Оля Полякова
Следующий материал

Несподіваний дует: Артем Пивоваров і Оля Полякова заспівали вірш Лесі Українки

Новости партнеров