DZIDZIO описав свій початок війни: «Першому зателефонував Юрі Горбунову»

DZIDZIO
Співак розповів про неймовірний успіх благодійних концертів за кордоном та пригадав, як зустрів війну.

До ефіру «Сніданку з 1+1 долучився український співак Михайло Хома (DZIDZIO), який днями повернувся із-за кордону, де давав концерти для збору коштів на ЗСУ. Говорить, що мав багато запрошень на виступи у Європі, проте чотири місяці не наважувався покинути країну – розумів, що він потрібний зараз тут.

«Потім подивився, що багато артистів поїхали. Мені телефонують з передової – просять допомогти фінансово. Одним словом, я прийняв запрошення разом з Олександром Пономарьовим та Іриною Федишин. Скажу одне: ми перевершили очікування організаторів, і те, що ми привеземо – це буде ойо-йой, як багато. В 4 рази перевершили очікування, а можливо, навіть у 5», – розповів подробиці DZIDZIO.

Дзідзьо, Федишин і Пономарьов

Співак подякував усім українцям та іноземцям, які відвідували їхні концерти та збирали кошти разом з артистами. Щодо загальної суми – поки Хома відмовився її називати, аргументувавши, що усе має бути пораховано чітко та достовірно.

Зі свого боку, виступаючи перед українськими військовими, DZIDZIO зрозумів, що рашистам буде непросто у боротьбі з українським духом. І додав:

«Неймовірні хлопці, неймовірна наша Україна та її громадяни. Я дякую Богові, татусі й мамі за те, що я українець. За те, що я маю можливість жити з такими гарними громадянами в нашій державі. Кращої країни, ніж Україна, немає».

Читайте также

DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Ведучий «Сніданку з 1+1» Юрій Горбунов, який є одним із організаторів благодійних концертів для українських військових, запитав DZIDZIO, коли він збирається повернутись до концертів для наших хлопців. Той відповів: «Я чекаю на запрошення і вже погнав до вас».

Михайло Хома пригадав, як особисто він зустрів війну. Співак розповів, що мав плани поїхати до своєї мами у Португалію, яка за декілька днів до повномасштабного вторгнення святкувала ювілей.

«Я працював дуже багато, був втомлений. З великим задоволенням готувався їхати до мами на ювілей. Зробив для неї суперподарунок, бо ми не були певний час разом. У мами день народження 19 лютого, сказав їй, що допрацюю і приїду до вас. І все зірвалось – війна. Першому зателефонував Юрі Горбунову, спитався, чи він чує те саме, що і я, адже ми живемо поруч», – поділився виконавець.

Дзідзьо

Сестра співака разом з двома дітьми через війну змушена була виїхати до мами у Португалію. Проте DZIDZIO став одним з ініціаторів, щоб родина повернулась до України, оскільки племінник Олексій закінчував 4 клас, а старша племінниця Вікторія – школу. Як наголосив співак, вона вже вступила на режисуру до українського вишу.

Також співак ексклюзивно поділився дитячими спогадами та розповів, що пісню січових стільців «Ой у лузі червона калина», яка з початком повномасштабного російського вторгнення набула нового значення, він співав у віці 5 років. Саме з нею DZIDZIO вступав до музичної школи.

«Це був 1990 рік, мене мама вирішила віддати до музичної школи. Уявіть собі, ще не було незалежної України. Комісія була ще радянська і трохи проукраїнська, не знала, що робити. Я виліз на стільчик і заспівав «Ой у лузі червона калина». Але наприкінці всі встали. Всі вже на той час хотіли України», – поділився подробицями співак.

Фото: Інстаграм DZIDZIO

Олег Винник
Предыдущий материал

Як змінився Олег Винник: співака не впізнати на новому фото

Зірка серіалу «Перші ластівки» вийшла заміж
Следующий материал

Звезда сериала «Перші ластівки» вышла замуж

Новости партнеров