DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

DZIDZIO
Співак розповів про стосунки після розлучення та життя під час війни.

Популярний артист, ведучий каналу «Україна» DZIDZIO дав перше інтерв’ю за час війни. Під час відвертої розмови з ведучим програми «Ранок з Україною» Анатолієм Анатолічем співак зізнався, чим зараз займається, і натякнув на нові стосунки.

DZIDZIO зізнається – за день до війни поїхав давати концерт і планував найближчим часом вирушити до мами, яка напередодні відзначила 60-річчя. Але вже зранку прокинувся від вибухів.

«Почув один вибух, але не повірив… тут пролунав другий. Він був такий голосний і сильний, що я вскочив на рівні ноги. Спустився вниз і зателефонував Юрі Горбунову, тому що він живе недалеко. Він і сказав мені, що почалась війна. Ніхто до кінця в то не вірив», – поділився DZIDZIO.

Читайте также

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Іраклі Макацарія одружується! ЕксХолостяк зробив пропозицію коханій дівчині

Іраклі Макацарія одружується! ЕксХолостяк зробив пропозицію коханій дівчині

Зараз артист звикає до нового життя і постійно займається корисними для країни справами – пише пісні, записує безліч мотивуючих відео і особисто приїздить до воїнів у частини. І повертаючись додому, намагається розслабитись і налаштуватись на позитивні думки, які допомагають йому творити. А чи з’явилась у DZIDZIO нова муза після недавнього розлучання?

«Прийде час, і все буде… все розкажу. Зараз не маю відповіді. Просто не знаю, що сказати. Повірте, якби була конкретна, чітка відповідь, я б нею поділився. Знаю точно, що гарні новини – до гарного часу», – загадково сказав артист.

DZIDZIO

Фото: соціальні мережі

Місця щасливих людей
Предыдущий материал

Зірки переспівали хіт Кузьми: в ньому згадуються Ірпінь, Чернігів та інші постраждалі міста

Дмитро Ступка
Следующий материал

«У неї інший чоловік»: Дмитро Ступка назвав справжню причину розлучення з Поліною Логуновою

Новости партнеров