Чоловік Руслани Писанки – про її останні дні: «Підфарбовувалась, виходила і посміхалась»

Руслана Писанка та її чоловік Ігор
Ігор Ісаков дав перше інтерв’ю після смерті дружини, телеведучої та акторки Руслани Писанки.

Нещодавно до ефіру «Сніданок.Вихідний» доєднався чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков. Це перше інтерв’ю чоловіка після смерті акторки. За словами Ігоря, Руслана Писанка до останнього приховувала свою хворобу для суспільства і не хотіла, щоб про це знали. Він розповів, що навіть коли вона виходила на вулицю у Німеччині, то готувалась так, щоб ніхто не здогадався, що з нею щось не так.

Додає: «Навіть коли виходили на вулицю, це ж Німеччина, така, бюрократична машина, якщо є термін, то треба прийти вчасно. То вона готувалася до цього, щоб ніхто навіть не здогадався, що з нею щось не так. Якусь перуку, якусь шапочку, підфарбовувалася, виходила і усміхалася. Хоча були такі хвилі болі, коли, я тримав її за руку і розумів, що вона вся напружена така, як камінь, але вона усміхалася, і ми йшли».

Руслана Писанка та її чоловік Ігор

Чоловік зізнався, що незадовго до смерті Руслана Писанка пройшла шосту хіміотерапію. Ігор забрав її з лікарні, щоб останні дні дружина провела в затишку.

«У мене Руся була людинка-магнітик, яка притягувала до себе дуже позитивних людей. Нам неймовірно пощастило, що в Німеччині з'явилися такі друзі, які нас одразу пустили до себе в родину. Це був будинок. І так вийшло, що вони їхали у відпустку і десь днів за п'ять, як Руся пішла, підійшов чоловік і сказав: "Візьміть ключі від будинку і живіть в нас стільки, скільки треба". Я забрав Русю після крапельниці. Була шоста хімія, я забрав її і одразу привіз до будинку. Я безмежно вдячний цій сім'ї, що дали відчути Русі останні дні себе, як вдома», – сказав чоловік.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор

Говорячи про позитивні спогади, Ігор розповів про перше побачення з Писанкою. Майбутній чоловік акторки тоді проживав у Черкасах і приїхав до Києва, щоб зустрітись з Русланою. Проте телеведуча дуже сильно запізнювалась, на мить Ісаков навіть подумав, що над ним пожартували.

«Прийшов на місце зустрічі з квітами і чекав. Її немає 10-15 хвилин, думаю, ну добре, це ж дівчина. Коли прочекав годину, а її не було – вже почав сумніватись, думати, що це якийсь жарт зі мною. В мережі було дуже багато акаунтів Руслани і така думка з’явилась, що мене обдурили… Загалом вона запізнилась на три години. Приїхала з вологим волоссям, мабуть, сушила довго, не знаю. Або це такий іспит був», – з посмішкою на обличчі пригадав чоловік Писанки.

Читайте также

Останнє звернення Руслани Писанки: «І буде новий день, коли ми переможемо»

Останнє звернення Руслани Писанки: «І буде новий день, коли ми переможемо»

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про смерть дружини і назвав її діагноз

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про смерть дружини і назвав її діагноз

Руслана Писанка

В пам'ять про дружину Ісаков розпочав збір коштів на підтримку хворих на рак. Говорить, що дуже хотів би допомогти якомусь хлопчику чи дівчинці, які мають подібний діагноз на Руслани, та врятувати їхнє життя.

Руслана Писанка

Фото: акаунт Ігоря Ісакова в Фейсбук, соцмережі, архів Viva!

Олег Верняєв
Предыдущий материал

Олімпійський чемпіон Олег Верняєв передав 1,5 тонни борошна на Харківщину

TAYANNA
Следующий материал

TAYANNA розповіла, як у Польщі її затримали поліцейські

Новости партнеров