Джонні Депп прокоментував перемогу над Ембер Херд: «Суд повернув мені моє життя»

Джонні Депп
Ось якою була реакція Джонні Деппа на рішення суду.

58-річний Джонні Депп виграв справу проти своєї ексдружини — 36-річної акторки Ембер Херд. За наклеп та очорнення репутації колишнього чоловіка їй доведеться заплатити чималу суму. Фінансові наслідки матиме й сам Депп, оскільки зганьбив Херд по одному з пунктів її зустрічного позову.

Утім, судова історія Депп-Херд закінчилася хепі-ендом для актора. В Інстаграмі він написав свої думки та подякував суду присяжних.

Джонні Депп

«Шість років тому моє життя, життя моїх дітей та моїх близьких, а також тих, хто довгі роки підтримував і вірив у мене, змінилося назавжди. Миттєво. Хибні та дуже серйозні звинувачення з'явилися у ЗМІ, які викликали лавину хейту. При цьому нічого не було пред'явлено офіційно. Це облетіло земну кулю зі швидкістю наносекунди і вплинуло на моє життя та кар'єру, як землетрус.

Через шість років суд присяжних повернув мені моє життя. Я їм по-справжньому вдячний. Моє рішення продовжити цю справу, добре знаючи про розміри юридичних перешкод, з якими я зіткнуся, і про неминучість транслювати цю виставу про моє життя на весь світ, було прийнято лише після довгих роздумів.

Із самого початку метою порушення цієї справи було розкрити правду незалежно від результату. Говорити правду було чимось, чим я був зобов'язаний своїм дітям і тим, хто залишався непохитним у своїй підтримці мене. Я відчуваю спокій, знаючи, що нарешті досяг цього.

Я вражений тією любов’ю, колосальною підтримкою та добротою, яку отримував від усіх. Сподіваюся, що моє прагнення сказати правду допомогло іншим чоловікам і жінкам, які опинилися в моїй ситуації, і що ті, хто їх підтримує, ніколи не здадуться. Я також сподіваюся, що тепер повернеться презумпція невинуватості, доки провину не буде доведено як у судах, так і в ЗМІ.

Я хочу відзначити благородну роботу судді, присяжних, співробітників суду та шерифів, які пожертвували своїм часом, щоб досягти цього, а також мою старанну та непохитну юридичну команду, яка виконала виняткову роботу, допомагаючи мені розповісти правду.

Найкраще ще попереду, і новий розділ нарешті почався. Veritas numquam perit. Істина ніколи не вмирає», — написав Джонні Депп.

Одразу після суду Ембер Херд висловилася про своє фіаско.

Джонні Депп та Ембер Херд

Фото: Getty Images

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Предыдущий материал

Ще одне розлучення? Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе переживають кризу шлюбу через війну

Ірина Білик
Следующий материал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Новости партнеров