Настя Каменських: «Важливо, аби війна в Україні, яка є геноцидом, не перетворилася у тишу»

Настя Каменських
NK звернулася до світу з новою піснею You crying, аби закликати не замовчувати жорстокість в Україні.

Настя Каменських, яка нещодавно виступила з сильною промовою на відомій премії Latin American Music Awards, випустила новий трек You crying. Англомовна пісня-месседж – це відголос мільйонів українців та самої України до всього світу.

“Україна ніколи не здасться. Вона продовжує боротися за незалежність і щастя своєї нації. І цей подвиг бачить вся планета. Хочеться, щоб якомога більше людей знали про нашу силу та відвагу у боротьбі за свободу. Нам важливо, аби війна в Україні, яка є справжнім геноцидом українського народу, не перетворилася у тишу. Адже тільки-но жорстокість стане чимось “звичним” і породить мовчання, стануть чутні розбиті серця мільйонів мирних жителів. Світова підтримка неоціненна. Та дуже хочеться, щоб її сила стала сильнішою за агресію, яка знищує Україну. Адже ми не здаємося і просимо не здаватися міжнародну спільноту. Добро завжди перемагає. А добрих сердець значно більше за ту кількість агресорів, які чинять зло на наших землях. За нами перемога”, — прокоментувала артистка.

Читайте также

Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

Ірина Горова розповіла, як Потап, Дорофєєва, MOЗGI і Michelle Andrade допомагають Україні

Ірина Горова розповіла, як Потап, Дорофєєва, MOЗGI і Michelle Andrade допомагають Україні

Настя Каменських

Настя Каменських з самого початку війни активно підтримує український народ на світовій арені. За цей час вона дала велику кількість інтерв'ю топовим міжнародним медіа, виступила з важливими промовами й благодійними концертами, щоб люди з усієї планети знали, за що та проти кого бореться Україна.

Настя Каменських

Фото: пресслужба

Тімур Мірошниченко
Предыдущий материал

Тімур Мірошниченко: «Україна готова приймати Євробачення»

Слава Камінська
Следующий материал

Хочу додому: Слава Камінська розповіла про своє життя за кордоном

Новости партнеров