Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

Настя Каменських
NK на Latin American Music Awards закликала весь світ підтримати Україну.

Відома українська співачка NK разом із популярними латиноамериканськими артистами виразили підтримку та солідарність Україні під час проведення однієї з головних музичних премій Latin American Music Awards 2022 у США.

Щорічну премію відкрив всесвітньовідомий гурт Black Eyed Peas з піснею “Where is the love”, до якого приєдналася Настя Каменських, а також популярні артисти Ozuna, CNCO, Prince Royce, Sofia Reyes, Farrukko та інші. Виступ був створений на підтримку українського народу та героїв, які сміливо відстоюють свободу і борються з росією, що підступно ступила на землі незалежної України 24 лютого. Фронтмен гурту Will.i.am інтегрував у пісню гасло Pray for Ukraine. Так репер висловив свою солідарність та підтримку. У цей час масштабний номер супроводжувався емоційними кадрами нищівної війни та постраждалими мирними жителями у зруйнованих містах. В очах українців у ролику не згасала надія на перемогу і мрія про мирне життя в цілісній і незалежній країні.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Об’єднавши латиноамериканський музичний світ, співачка Настя Каменських звернулася до глядачів та учасників з проханням якомога гучніше кричати про війну в Україні. Адже така агресія недопустима у 21 столітті:

“Війні немає місця в сучасному світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну. Говоріть про неї, підтримуйте її як тільки можете. Тому що свобода зараз має інше ім’я. Свобода – це Україна”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Під час розмови з ведучим Latin American Music Awards – Хуліо Вакейро (Julio Vaqueiro) – NK зауважила, що кожна нація має право на незалежність та безпеку.

“Всі ми маємо право жити під мирним небом. Ми всі маємо право на щастя і на свободу. І це те, чому і за що Україна бореться зараз. Це те, про що ми просимо вас. Захистіть нас, підтримуючи Україну”, – додала зі сцени співачка.

Напередодні премії Настя Каменських вже спілкувалася з авторитетними міжнародними ЗМІ на популярних телепрограмах, аби звернутися до країн Латинської Америки та США з закликом про підтримку України.

Читайте также

Бадоєву пропонували приїхати до москви у перший день війни: «Говорили, що треба 3-4 дні перечекати»

Бадоєву пропонували приїхати до москви у перший день війни: «Говорили, що треба 3-4 дні перечекати»

«Герой живе в кожному з нас»: Жан Гріцфельдт презентував сингл Your Hero

«Герой живе в кожному з нас»: Жан Гріцфельдт презентував сингл Your Hero

Марш матерів
Предыдущий материал

Містами Європи та Америки прокотилася нова хвиля Маршів матерів

НУМЕР 482
Следующий материал

Автори хіта «Добрий ранок, Україно» НУМЕР 482 зіграли серію благодійних концертів

Новости партнеров