Помер 37-річний актор Гаспар Ульєль, зірка фільмів «Довгі заручини» і «Ганнібал: Сходження»

Гаспар Ульєль
Трагедія сталася 19 січня.

Французький актор Гаспар Ульєль, що знявся у багатьох відомих кінокартинах — «Святий Лоран. Страстi великого кутюр’є», «Довгі заручини», «Ганнібал: Сходження», «Це всього лиш кінець світу», «Париж, я люблю тебе» — трагічно загинув у результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті Ла-Розьєр в Монвалезані. 18 січня актор катався на лижах і впав, втративши свідомість. За інформацією видання France Bleu, Гаспар Ульєль зіткнувся на трасі з іншим лижником й отримав важку травму голови. 

Лікарі не змогли врятувати його життя — Гаспар Ульєль помер у лікарні Гренобля наступного дня після госпіталізовації. Новину про смерть актора повідомив BFM TV із посиланням на слова його родини.

Гаспар Ульєль

37-річний Гаспар Ульєль офіційно не був одружений, але понад 8 років перебував у громадянському шлюбі з французькою моделлю Гаель П’єтрі. Пара виховувала п'ятирічного сина.

Окрім успішної кінокар'єри, чоловік співпрацював з багатьма люксовими брендами у якості моделі. У 2005 та 2017 роках Ульєль ставав лауреатом премії «Сезар».

Гаспар Ульєль

Фото: Getty Images

Оля Полякова
Предыдущий материал

Оля Полякова отметила 38-летие громкой премьерой документалки «Ее величество»

Твій день
Следующий материал

alyona alyona, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та ONUKA презентували кліп на спільну пісню

Новости партнеров