Телеведуча Оксана Соколова розповіла про своє розлучення: «Відстань руйнує і знищує сім’ю»

Оксана Соколова
Відома телеведуча Оксана Соколова зізналася, що її перший шлюб зруйнувала відстань.

Керівниця проєкту «Факти тижня» на ICTV вийшла заміж за свого першого чоловіка, однокурсника Олександра Соколова, коли їй було лише 20. Стабільність і міцність сім’ї під удар поставило безгрошів’я 90-х років.

«Я працювала на 115 роботах, де тільки могли заплатити. Живі гроші були з моїх, а у чоловіка з міліції тодішньої були пайки. Останньою краплею була приголомшлива історія, коли десь півроку йому взагалі не платили грошей. Так, багато хто з хлопців там розкрутилися, але яким методом? У Сашка був інший шлях. Він з тих людей, яким потрібно чесно піти на роботу, чесно вкластися і заробити гроші», — розповіла Оксана Соколова на Youtube-каналі Dorotye.

Найкращим рішенням була еміграція Олександра в Європу на заробітки. Оксана розповідає, що спочатку вони просто розцінювали таке вирішення ситуації як спосіб заробити грошей і повернутися додому. Але колишній чоловік зміг зачепитися, освоїтися у Бельгії, і стало зрозуміло, що повертатися немає сенсу.

«Це було життя на дві країни. Я добиралась автобусами дві доби. Взимку це взагалі була катастрофа. А я ще й возила сина! Звичайно, треш був страшний. За 13 років шлюбу десь половину з них тривала така їзда. Ми розуміли, що в кожного життя повертає на своє. У нього там, напевно, вже своє життя є. У мене тут так само почали з’являтися інтереси, складалася кар’єра. Тим паче чоловік знав, що я амбітна, хочу реалізації. Ми розуміли, що це буде дуже складний шлях. В результаті було ухвалене свідоме рішення нас обох, що далі так продовжувати немає сенсу. Для себе я зробила висновок, що ось ці всі розмови на кшталт “давай поживемо окремо, і це зміцнить наші стосунки” — абсолютна маячня. Тому що відстань тільки руйнує і знищує», — сказала ведуча. 

Читайте также

Беременная участница шоу «Холостяк» рассталась с женихом и отменила свадьбу

Беременная участница шоу «Холостяк» рассталась с женихом и отменила свадьбу

Бывшая жена Позитива назвала настоящую причину их развода

Бывшая жена Позитива назвала настоящую причину их развода

Соколова ділиться тим, що після розлучення внутрішньо ухвалила для себе рішення, що хоче, аби батько з сином якнайбільше проводили часу разом і брали активну участь у житті одне одного. Оксана дуже вдячна новій дружині колишнього чоловіка за те, що вона з розумінням поставилися до ситуації: завжди тепло приймала їх з сином у своїй домівці і не перешкоджала спілкуванню з батьком.

«Ви ж розумієте, що таке, коли до твого чоловіка приїжджає колишня дружина з сином. Ти можеш думати що завгодно в цей момент. Чому вона їздить? Є в неї там життя чи немає? Можливо, хоче переїхати? Але там я завжди зустрічала позицію розуміння. За ці роки вони стали для мене близькими родичами. Ми — рідня. Ми досі так спілкуємося. У нас діти виросли як брат і сестра. Я, на жаль, не народила другу дитину. Я про це безмежно шкодую. Але щаслива, що колишній чоловік має доньку. І вони з сином ставляться один до одного як дуже близькі брат і сестра. Мені здається, що це найбільший здобуток. Як би психологічно складно не було, я зуміла зберегти важливі людські цінності. Це було серйозне щеплення для мене. І в результаті це був найправильніший крок, який я зробила у житті», — зазначила Оксана Соколова. 

Фото: прес-служба

Настя Каменских
Предыдущий материал

Настя Каменских неоднозначно ответила, скучает ли по дуэту с Потапом

Алина Гросу и Роман Полянский
Следующий материал

Алина Гросу призналась, выйдет ли замуж после первого неудачного брака

Новости партнеров