День із телеведучим Олександром Педаном: встигнути все

Олександр Педан
Телеведучий Олександр Педан розповів про свій типовий день.

Олександр Педан — багаторічний ведучий Нового каналу та шоумен, лідер спортивного руху JuniorZ, покликаного реформувати уроки фізкультури в українських школах, та співзасновник комунікаційної агенції pedan|buro. Олександр розповів про свій типовий день та поділився, як намагається знайти баланс між роботою та родиною.

Олександр Педан

Мій день починається близько 8 ранку, тому що якраз у цей час прокидається мій син Марік. Хоча іноді зйомки можуть зруйнувати звичний графік (усміхається). Якщо є можливість, обов'язково снідаємо разом усією сім’єю. Я можу зробити гарячі бутерброди, які дуже любить моя донька Лера. Маріку готую, наприклад, гречку з куркою й помідорчиком. Дружині й собі — чорний чай, хліб з маслом і яйце. А після сніданку стараюся виділити час, аби трошки погратися з Маріком.

Після цього збираю сина й ми разом їдемо на скеледром. На 11 годину маємо там заняття. Обожнюю цей час, бо спільне захоплення дуже зближує з сином. Для занять обрав Скеледром Space на Петрівці, бо, як на мене, там дуже класні умови. Приїжджаємо, і я займаюся зі своїм тренером, а Марік — зі своїм. Іноді ми з ним влаштовуємо змагання й лазимо на швидкість. Попри те, що Маріку 5 років, він чомусь постійно перемагає.

Після того відвожу Маріка додому, а сам швиденько обідаю та їду в офіс pedan|buro, який знаходиться в Unit city. Маємо з командою офлайн та онлайн зустрічі з нашими партнерами. Розробляємо комунікаційні стратегії, працюємо над нашим новим проєктом "УніверCheck", затверджуємо сценарій на наступні випуски.

Потім маємо час, аби попрацювати над моїми соцмережами — затвердити контент-план, написати пости тощо. Так і проходить робочий день.

Увечері ще обов’язково заїжджаю на репетицію Improve Live Show. Там напередодні зйомки учасники тренують своє вміння імпровізувати. Адже це не так просто — вигадувати жарти на ходу. Це навичка, яку треба постійно тренувати. Зазвичай репетиція триває годину-півтори.

Після того вирушаю додому. Якщо вдома не стоять квіти, то обов’язково заїжджаю по них. Це дуже простий лайфхак для підтримки стосунків. І вдома завжди стоять квіти, а це красиво й приємно.

Радію, якщо встигаю на вечерю з сім'єю. Після того відкладаємо гаджети, і я читаю книжки з Маріком. Це обов’язковий вечірній ритуал. А коли вже всі засинають, я беру свій планшет і сам читаю книжку на ніч. Стараюся завжди виділити на це час, якщо не надто втомлений. І після цього лягаю спати, щоб розпочати новий активний день завтра.

Читайте также

Олександр Педан і його 16-річна донька знімають новий YouTube-проєкт

Олександр Педан і його 16-річна донька знімають новий YouTube-проєкт

Александр Педан рассказал, что делать, если брак трещит по швам

Александр Педан рассказал, что делать, если брак трещит по швам

украшения
Предыдущий материал

Что важно учесть при выборе украшений на подарок женщине?

Оля Полякова
Следующий материал

«Не выходи замуж лишь бы за кого»: 8 цитат из книги Оли Поляковой, ставшей лидером продаж

Новости партнеров