Один в один: Віталіна Ющенко повторила неймовірну зйомку Анджеліни Джолі

Віталіна Ющенко
Донька екс-президента Віктора Ющенка доєдналася до ініціативи по спасінню бджіл на планеті. Відома громадська діячка назвала проект «БджоЛі».

Віталіна вирішила власним прикладом продемонструвати любов до бджіл та привернути увагу до процесів, які можуть призвести до їхнього повного зникнення на Землі. Вона розповіла про акцію акторки Анджеліни Джолі своєму батькові Віктору Андрійовічу Ющенко. Віталіна продемонструвала відео, у якому все тіло зірки вкрито бджолами, після чого теж виявила бажання підтримати голлівудську селебріті. Отримавши благословення батька, розпочала підготовку.

"Я виросла у сім‘ї, де шанують природу та українські традиції. Напевно, кожна людина в Україні знає, як мій батько плекає і цінує бджіл. Дуже рада, що він підтримав моє прагнення, тому що ситуація дійсно критична. Ви спитаєте, чи було мені страшно? Ні, бо я змалечку оповита любов‘ю цих комашок і зараз вони потребують наших об'єднаних зусиль і допомоги", - пояснила свою позицію Віталіна Ющенко.

Віталіна Ющенко

Було прийнято рішення не змінювати концепцію ролика за участю Джолі, щоб не зміщувати акценти на другорядні речі. Відеоролик ідеально привертає увагу до дійсно катастрофічної ситуації, що скалалася, коли поля обробляють шкідливими хімікатами, завдаючи непоправної шкоди для всієї популяції бджіл, і це лише вершина айсберга.

Читайте также

Брэд Питт победил! Актер выиграл суд у Анджелины Джоли

Брэд Питт победил! Актер выиграл суд у Анджелины Джоли

Вот это поворот! Анджелину Джоли застукали на свидании с бывшим мужем

Вот это поворот! Анджелину Джоли застукали на свидании с бывшим мужем

Зйомки відбувались в Інституті бджільництва ім. П. І. Прокоповича у Києві і тривали приблизно 40 хвилин. Як зізналася сміливиця, без укусів комах не обійшлось, але вони носили одиничний характер і не потребували втручання лікарів.

Віталіна Ющенко

На цьому гуманітарна ініціатива Віталіни Ющенко по спасінню великих популяцій бджіл від вимирання не закінчується. Вже зараз ведеться робота команди по співпраці з міжнародними організаціями в першу чергу ЮНЕСКО і з Анджеліною Джолі, щоб примножити сили та привенути ще більше уваги людей, світової спільноти, чиновників до цієї надважливої світової проблеми.

Юрий Горбунов и Катя Осадчая
Предыдущий материал

Катя Осадчая родила еще одного сына! Юрий Горбунов счастлив

Скарлетт Йоханссон
Следующий материал

Скарлетт Йоханссон стала мамой во второй раз

Новости партнеров