«Танці з зірками»: фронтмен гурту Kadnay стане новим учасником шоу

Kadnay
Оголошено ще одну зірку, яка вийде на танцювальний батл.

5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра п’ятого сезону шоу «Танці з зірками», яке занурить глядачів у атмосферу величного балу. Тим часом триває #танціззіркамиchallenge — традиційний зірковий челлендж, в якому учасники нового сезону кидають один одному виклик із запрошенням на танцювальний паркет шоу.

Декілька днів тому актор Костянтин Войтенко підтвердив свою участь у проекті та кинув виклик фронтмену гурту Kadnay Дмитру Каднаю. Сьогодні співак також прийняв челлендж, опублікувавши на своїй сторінці у соцмережах гумористичне відео у стилі болівудських фільмів, у якому він рятує телефон із повідомленням про виклик від потопання у річці.

«Я обожнюю танцювати та щасливий, що став новим учасником «Танців з зірками». Частіше за все рухи мого тіла непрофесійні і продиктовані відчуттям музики та внутрішнім бажанням через тіло передавати емоції. Чи вдасться їх вмістити в конкретні рамки і правила бального танцю? Складно, але можливо. Я в заряді. Побачимось на паркеті», — коментує свою участь Дмитро Каднай.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KADNAY (@k.a.d.n.a.y)

Дмитро передав челлендж співачці Євгенії Власовій, яка феєрично повернулася на сцену у минулому сезоні шоу «Голос країни». Чи прийме вона челлендж та чи стане новою учасницею шоу «Танці з зірками», стане відомо вже незабаром.

Читайте также

Неожиданно! Экс-Холостяк Максим Чмерковский возвращается в Украину

Неожиданно! Экс-Холостяк Максим Чмерковский возвращается в Украину

Звезда «Женского Квартала» станет участницей нового сезона «Танцев со звездами»

Звезда «Женского Квартала» станет участницей нового сезона «Танцев со звездами»

Kadnay

 

Фото: прес-служба

Миша Романова
Предыдущий материал

Миша Романова: «Самый дурацкий слух, что Константин Меладзе — отец моего ребенка»

Україна має талант
Следующий материал

Руслана и Маша Ефросинина стали приглашенными судьями «Україна має талант»

Новости партнеров