Солістка гурту KAZKA стане учасницею нового сезону «Танців з зірками»

KAZKA
Олександра Заріцька прокоментувала свою участь у шоу «Танці з зірками».

Минулого тижня учасник гурту «Танок на майдані Конґо» Олег Фагот Михайлюта прийняв традиційний #танціззіркамиchallenge від співачки Джамали та кинув виклик наступним зіркам. Челендж від Фагота прийняв україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars та перший український Холостяк Макс Чмерковський. У відео він повідомив, що стане новим суддею «Танців з зірками». Також Фагот передав виклик солістці гурту KAZKA Олександрі Заріцькій. Сьогодні співачка нарешті відповіла, підтвердивши, що вона буде участицею проєкту.

Читайте также

Джамала стала участницей нового сезона шоу «Танцы со звездами»

Джамала стала участницей нового сезона шоу «Танцы со звездами»

Неожиданно! Экс-Холостяк Максим Чмерковский возвращается в Украину

Неожиданно! Экс-Холостяк Максим Чмерковский возвращается в Украину

«Я дуже рада цього року вийти на паркет «Танців з зірками». Впевнена, що новий сезон буде особливим. Мені хочеться станцювати всі види танців. Я любила танцювати з дитинства, з трьох років. Експериментів було багато, спочатку це були народні танці, потім бальні та навіть рок-н-рол. Мені все це дуже подобалося, я любила вбиратися у всі ці сукні, українські віночки і вишиванки. Якщо говорити про види танців, то найбільше чекаю на самбу, гадаю для мене вона стане випробуванням, а ми легких шляхів не шукаємо», — прокоментувала Олександра Заріцька свою участь у «Танцях з зірками».

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

Співачка кинула виклик українському актору, зірці серіалу «Слід», триразовому чемпіону України зі стриптизу Олексію Суровцеву. А чи прийме він #танціззіркамиchallenge, стане відомо вже незабаром.

Фото: прес-служба

Нюша
Предыдущий материал

Певица Нюша беременна вторым ребенком

Україна має талант
Следующий материал

Хорошо знакомое имя: известно, кто станет ведущим шоу «Україна має талант» в 2021 году

Новости партнеров