ТОП-5 новинок морозива літа-2021 від MONACO «THREE BEARS»

MONACO
Бути природною, спонтанною, чутливою, живою і, найголовніше, щасливою. Просто такою, як ти є. Щасливою, а не ідеальною. Саме на це надихає морозиво MONACO «THREE BEARS».

Кожного сезону бренд презентує нові, сміливі та трендові смакові рішення, які дозволяють хоча б на 5 хвилин відволіктись від буденних справ, приділити час собі та насолодитись моментом. Цьогорічні новинки MONACO «THREE BEARS» – це результат пошуку нових смаків та незабутніх відчуттів.

Ми склали ТОП-5 новинок морозива, які точно потрібно скуштувати цього літа. Вони гарантовано подарують вам справжню гастрономічну насолоду та додадуть до вашої скарбнички спогадів ще більше щасливих моментів.

  • Морозиво на паличці зі смаком манго та наповнювачем з ароматом суниці

Уявіть собі: літній вечір, освіжаючий вітерець, приємна компанія і смачне морозиво! Новинка приваблює своїм оригінальним поєднанням смаків, а глазур з додаванням рожевого шоколаду кувертюру Рубі підсилює смакову композицію. Гарантуємо: насолоду від цього вечора ви запам’ятаєте надовго.

MONACO «THREE BEARS» зі смаком манго та наповнювачем з ароматом суниці

  • Морозиво «Маскарпоне-малина» у цукровому вафельному ріжку

Ця новинка поєднує у собі смаки сиру «Маскарпоне» і літньої ягоди малини. Споживачі точно оцінять особливу рецептуру, привабливий «інстаграмний» вигляд і неймовірний смак.  

MONACO «THREE BEARS» «Маскарпоне-малина» у цукровому вафельному ріжку

  • Морозиво «Red cake» у цукровому вафельному ріжку

Комбінація смаків горіхової мигдальної нуги та ніжного чизкейка прекрасно поєднується у ріжку «Red cake», а фруктовий наповнювач з ароматом лохини додає оригінальності продукту. Ідеальний варіант для смачного перекусу під час обідньої перерви чи святкування завершення насиченого подіями дня.

MONACO «THREE BEARS» «Red cake» у цукровому вафельному ріжку

  • Морозиво «Ягідний мільфей»

Розділити щасливі моменти разом з родиною чи друзями дозволить сімейний формат упаковки морозива MONACO «THREE BEARS». Одна з новинок цієї лінійки – смак «Ягідний мільфей», що точно подарує дивовижну насолоду.

MONACO «THREE BEARS» «Ягідний мільфей»

  • Морозиво «Брауні з вишнею»

Ще одна новинка зручного сімейного формату, що дає можливість поділитися шматочком щастя з великою кількістю людей. У морозиві поєднано дві суміші: з крихтами цукрового печива та ароматом «Брауні». Смакову композицію доповнює фруктовий наповнювач зі шматочками вишні.

MONACO «THREE BEARS» «Брауні з вишнею»

***

Ви вже визначилися з улюбленим смаком? Якщо досі ні, то шукайте морозиво, яке дарує моменти насолоди, у торговельних мережах України та надихайтесь «бути щасливою, а не ідеальною» разом із MONACO «THREE BEARS».

Конкурс POWER RANGERS от Panasonic
Предыдущий материал

Выиграй поездку в тренировочный лагерь POWER RANGERS в новом конкурсе от Panasonic

Бритни Спирс
Следующий материал

Запрет на роды и замужество: Бритни Спирс в суде рассказала о жестокости своего отца-опекуна

Новости партнеров