12 зіркових голосів дванадцятьма мовами: Пономарьов готує ексклюзив до Великодня

Пономарьов
Вже вкотре народний артист України Олександр Пономарьов тішить шанувальників новими роботами, не оминаючи жодні українські торжества. Ось і цьогорічне свято світлого Воскресіння Христового не стало винятком.

З давніх-давен існував один піснеспів, що об’єднував усіх християн на Великодні свята — слова для всіх мов були однаковими, а от музичний супровід кожна країна обирала на свій лад. Тож сьогодні, на тлі усіх подій Олександр Пономарьов вирішив об’єднати світ та написати одну мелодію. Така практика буде використовуватись вперше: традиційна пісня, що записана різними мовами, прозвучить однією мелодією. Прагнучи більшого, артист навіть вирішив додати у виконання мову Ісуса Христа. Вважається, що він та його учні говорили арамейською мовою.

Відомо, що долучилися до цього масштабного проєкту такі артисти:  Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огневич, оперний співак Хе Му, Dzidzio та настоятель монастиря в Грузії отець Серафим. Кожен з них поділився своїми роздумами щодо цієї роботи:

  • Віктор Павлік: «Дякую Богу за такі проєкти! Дякую Олександру Пономарьову за запрошення! Це справді подія світового масштабу, і я впевнений, що пісня буде почута далеко за кордонами України».

  • Тоня Матвієнко: «Я дуже вдячна Олександру, що він піднімає духовні пласти. Те, шо ми робимо разом, буде великим внеском у культурний та духовний розвиток нашої нації».

  • Ольга Цибульська: «Я виросла на піснях Олександра Пономарьова, тому коли він телефонує, каже «Привіт» і пропонує зробити історичний проект для всіх людей разом — відмовитись неможливо. Нарешті до українських артистів дійшло, що бути значимими разом краще, ніж бути пафосними поодинці. Це буде кипяток».

  • Віталій Козловський: «Великдень для мене — особливе свято, улюблене з дитинства. Воно уособлює людські та сімейні цінності, духовність, єднання. Я вдячний Олександру Пономарьову за запрошення долучитися до проєкту міжнародного масштабу. Мене дуже надихає те, що ми з колегами-артистами готуємо до свята».

  • Тарас Тополя: «Ми зараз знаходимося на студії Олександра Пономарьова — пишемо епічну та об’єднавчу річ до Воскресіння Христового. Впевнений, що це справді увійде в історію, і не лише України».

  • Арсен Мірзоян: «Насправді у нас з Олександром є дружня домовленість: він не відмовляє мені, а я не відмовляю йому. Звісно, в межах розумного і органічно доповнюючи амплуа одне одного. Порядність наше все! Світла людина — світла ідея!»

  • Наталя Холоденко: «Олександр запросив мене дванадцятою, заключною. Сказав, що вірить в мене. Напевно, тому я і погодилась на цю пропозицію, адже артист такого рівня в мене повірив і покликав нарівні з іншими виконавцями внести свою лепту в добру справу. До того ж, це виклик, а я завжди йду на проєкти, де потрібно працювати над собою!»

  • Злата Огневич: «Я завжди там, де музика. Саме тому беру участь в унікальному проєкті, який об'єднує людей з різних куточків світу».

  • Dzidzio: «Вкотре вдячний Олександрові за запрошення долучитися. Попередня наша колаборація «Чому» трималася в трендах більше тижня. Цього разу я просто не мав права відмовитися! Великдень — це світле свято Воскресіння Христа. І в цьому проекті, завдяки його багатомовності, ми маємо можливість бути почутими в кожному куточку світу і тим самим популяризувати нашу Україну!»

  • Настоятель монастиря в Грузії, отець Серафим: «Музика, як і віра в усе хороше, об'єднує весь світ, а музика, що написана геніями, створює епоху. Я вдячний Олександру за цей геніальний проєкт».

  • «Хочу сказати, що це для мене велика честь — взяти участь у такому масштабному проекті, ще й поряд з артистами українського шоу-бізнесу такого рівня! Я надзвичайно вдячний за таку ідею створення інтернаціонального твору Олександру Пономарьову!» — поділився гість із Китаю Хе Му.

Нагадаємо, що передостання робота Олександра Пономарьова «Чому?» 2 доби трималася на першому місті в YouTube-трендах та набрала більш ніж три мільйони переглядів. Очікуємо на ще більший успіх.

Читайте также

Певица Jerry Heil переезжает в США

Певица Jerry Heil переезжает в США

Олеся Жураківська потрапила у страшну ДТП: «Зверху на мене летіла машина»

Олеся Жураківська потрапила у страшну ДТП: «Зверху на мене летіла машина»

Фото: прес-служба

Україна має талант
Предыдущий материал

Шоу «Україна має талант» повертається на телебачення у 2021 році

Олег Собчук
Следующий материал

Лидер группы «СКАЙ» Олег Собчук стал курьером

Новости партнеров