It's my family: у кліпі Лаури Марті об'єднались декілька відомих українських сімей

Лаура Марті
Лаура Марті презентувала кліп на свою пісню "Сила моя — it's my family", показавши сімейні цінності, красу і єдність.

У кліпі знялись відомі українські родини зі світу моди, музики і телебачення. А також використані сімейні фотографії з архіву Лаури Марті, на яких є тато, мама, бабуся, сестра, тітка, дядько, брат та інші члени сім'ї.

Лаура Марті: "Якими б ми не були самостійними і сильними, ми всі потребуємо любові, тепла і підтримки. Сім'я — це ті, хто завжди за тебе. Сім'я — це наша опора, сила, натхнення. Я обожнюю великі родини. І дуже вдячна своїй родині, за те, що вони в мене є".

Тема цінності і сили сім'ї, піднята Лаурою Марті, як ніколи актуальна в наш непростий час, коли багато хто, опинившись в ізоляції, пліч-о-пліч з близькими, відчули, наскільки це важливо — вміти розуміти, чути і підтримувати один одного.    

Героями кліпу стали представники відомих українських сімей, які поділяють сімейні цінності. Демонструючи теплі відносини поколінь, Лаура Марті хотіла розширити уявлення про модель сім'ї: не має значення, скільки нас, — важливо, наскільки ми близькі. У зйомках кліпу взяв участь навіть тримісячне щеня, який порадував всіх учасників творчого процесу.

У маленькому душевному «кіно» — саме таким вийшов кліп Лаури — взяли участь члени сім'ї співачки і її друзі: Vlad Darwin і Kristina Marti (сестра Лаури Марті, співачка, сонграйтер з чоловіком — співаком, композитором, продюсером); Ірина Данилевська, Володимир Нечипорук, Дана Нечипорук, Кирило, Левко и Данило (співзасновники Ukranian Fashion Week, з дочкою і онуками); Маша Виноградова, Олег Самойленко и Майя (теле- і радіоведуча з чоловіком співзасновником Cuba Camp і дочкою); Віра Кобзар, Варвара, Прохор и Юкі (Актриса театру і кіно з дочкою, сином і найменшим членом сім'ї — тримісячним цуценям. Юкі, в перекладі з японської означає щастя).

Кліп відбувся завдяки роботі чудової команди: режисера Лєри Мазур, оператора Андрія Ноги і монтажера  Павла Зеленова, Style — Lubava Sokol, Anna Grove, Lara Sizova, Kirill Savchenko, Holiday happy shoes Mua & hair — Polina Bezruchko-Vardanyan, Iryna Tretiak.

Наталья Холоденко
Предыдущий материал

Век живи — век учись: Наталья Холоденко выучила грузинский, чтобы поддержать Александра Пономарева

Олег Скрипка показав сина
Следующий материал

Сімейна справа: син Олега Скрипки заспівав у ВВ, а дружина стала режисером відео

Новости партнеров