5 фактів, про які мовчить репер Seryoga у конфлікті з колишньою дівчиною

Seryoga
Вже рік країна спостерігає за гучним скандалом між відомим репером Серьогою та Поліною Ололо, яка бореться за право на проживання спільних дітей разом з нею.

Та останнім часом хід подій почав набирати зворотних обертів. Нещодавно Viva! писала про те, що Поліна програла суд, який визначив місце проживання дітей разом з батьком, а згодом інтернетом почали поширюватись відео на яких екс-дівчина знаходиться у нетверезому стані. Завершив тріаду подій пост Серьоги на своїй Фейсбук-сторінці. Він вдруге порушив мовчання, аби знову попросити громадськість не втручатись у приватне життя зірки та звинуватив телеканал 1+1 у поширенні неправдивої інформації. Він наголосив на тому, що подає судовий позов на канал, який  змусив його сім’ю стикнулася з хвилею психологічного навантаження, не розібравшись у ситуації.

Читайте также

Экс-жена рэпера Сереги проиграла суд: детей оставляют с отцом

Экс-жена рэпера Сереги проиграла суд: детей оставляют с отцом

Рэпер Серега подал в суд на телеканал 1+1: сумма иска составляет 20 млн грн

Рэпер Серега подал в суд на телеканал 1+1: сумма иска составляет 20 млн грн

Нещодавно редакція поспілкувалася з журналістом та режисером фільму «Тихая заводь» Назарієм Волянським, який провів журналістське розслідування, ба більше – навіть провів цілий тиждень разом із сім'єю Серьоги, оскільки йому стало цікаво – чому репер не коментує ситуацію та зберігає мовчання. Тому що усі заяви Поліни правдиві чи, навпаки, вигадані піар-кампанії?

«Я намагався домовитися із Сергієм про інтерв'ю три рази. Мені хотілося показати, як живуть діти. Сергій двічі мені відмовив, а за третім разом все ж погодився. Для мене це стало несподіванкою, адже багато медійників вважають Сергія закритою зіркою шоу-бізнесу. Після цього ми зустрілися і домовилися про те, що я вирушаю у Харків, де живуть діти, і зніму документальний короткометражний фільм. Після цього я вирішив показати людям все як є».

Тож, далі по фактах ділимось інформацією, яку ексклюзивно надав Назарій нашій редакції.

  • Перш за все – Поліна Ололо, даючи інтерв’ю та у своїх постах, описує Сергія Пархоменка як свого «колишнього чоловіка». Але Пархоменко ніколи не був її офіційним чоловіком, його і цивільним чоловіком назвати складно, вони ніколи не проживали разом, однак мають спільних дітей. Називати його просто «батьком дітей» Поліна, ймовірно, соромиться з однієї простої причини – у неї він не один такий чоловік. Крім нього є ще один – батько третьої дитини Меліси – Євген Євстратов. Відносини з ним Поліна також офіційно не узаконила, разом вони не проживають.
  • Другий факт: Поліна стверджує, що Сергій Пархоменко (Seryoga) викрав дітей. Але, згідно  з чинним законодавством України, не можна викрасти своїх дітей. У статті 141 Сімейного кодексу України йдеться, що мати, батько мають рівні права та обов'язки щодо дитини, незалежно від того, чи перебували вони у шлюбі між собою. Викрасти можна тільки чужих дітей. Сергій забрав тільки Марка і Платона, дочку Поліни від іншого чоловіка Євгена Євстратова залишив з матір’ю. Пархоменко мав право взяти дітей до себе, оскільки він є їхнім батьком. Версія про викрадення не відповідає дійсності. Діти проживають з батьком за адресою, яка відома Поліні, адже вона неодноразово приїздила туди та проживала разом із дітьми, про що свідчать світлини з її Instagram.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Polina Ololo (@polina_lola)

  • Третій факт: Поліна стверджує, що діти проживають з батьком з лютого 2020. Але це знову не зовсім так: з вересня 2019 року Марк і Платон проживають у Харкові та навчаються в місцевій школі. Десятки вчителів і учнів можуть це підтвердити. Щобільше – Поліна сама приїздила на лінійку до дітей, яка відбулась 2 вересня 2019 року. Документи з київської школи, в якій до цього навчалися діти, Поліна особисто забрала та подала в харківську школу. Відтак Марк і Платон навчалися у цій школі увесь навчальний рік. На початку літа 2019 року Сергій та Поліна домовились, що діти проживатимуть з батьком у Харкові. Поліна в цей час проживала в Києві разом з дочкою Мелісою. В будь-який час вона мала можливість приїхати до Харкова, відвідати Марка та Платона. Підтвердження цьому є фото, яке Поліна виставила в Instagram: 12 серпня 2019 року Ололо святкувала день народження Платона, якому виповнилось 9 років, а 2 вересня 2019 року Поліна святкувала «перший дзвоник» з дітьми в Харкові.
  • Четвертий факт: Ололо наголошує на всіх телеефірах, що Сергій алкозалежний і щоразу йому необхідні крапельниці для відновлення в стаціонарі. Але ж Пархоменко – публічна людина з репутацією. Фото чи відео з ним «під шафе» могли б давно поширюватися в медіа. Але доказів немає. На світлинах Сергія в мережі бачимо, що він аж ніяк не схожий на людину, яка вживає алкогольні напої. Фото з його соціальних мереж підтверджують версію багатьох, що репер щодня займається спортом і цьому є численні підтвердження з його інтерв’ю. Крім цього, кілька років тому він займався і очолював міжнародний бізнес “Bionic food”, головне завдання якого – тренування людей і популяризація здорового способу життя.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от @the_real_polina_ololo

  • П’ятий факт: На переконання Поліни, Сергій підробив документи для можливості виїзду з дітьми за кордон. Поліна власноруч підписала у нотаріуса заяву-згоду, якою вона дозволила перетин кордону України дітям, Марку та Платону, в супроводі їх батька – Пархоменка С.В. Цей документ завірений печаткою. Діти справді були з Сергієм в Туреччині, АР Крим і щоразу у прикордонників навіть не виникало будь-яких запитань щодо цього.

Станом на зараз все, що заявляла Поліна, спростовано судом, але про це не знає широкий загал. За словами Назарія, Сергій забрав дітей, адже має вагомі підстави. На переконання журналіста, у нього є факти застосування сили до дітей з боку співмешканців Поліни. Можливо, Серьога скоро поділиться зі своєї сторони тим, яка ситуація склалася у його родині, а можливо ні, залишаючи свій дім тією ж “тихою заводдю”. Адже його мета, як і будь-якої людини, проста – захистити свою родину від хейту, хвилі зайвої неправдивої інформації, що поширюється інтернетом, та чорного піару.

Серега

Жан Грицфельдт
Предыдущий материал

Звездный дизайнер Жан Грицфельдт рассказал о конфликте с Натальей Могилевской

Арина Любителева
Следующий материал

Участница «Супер Топ-модели по-украински» — о жизни в США: «Ко мне клеился муж Шакиры»

Новости партнеров