На даху хмарочоса і в пшеничному полі: розкішна Alena Omargalieva у сольному відео

Alena Omargalieva
Alena Omargalieva в свій день народження представила сольний кліп «Малиновое вино».

Більше 25 годин тривали зйомки дебютного сольного кліпу Alena Omargalieva на сингл «Малинове вино», який вже встигли завантажити у свої плейлисти десятки тисяч слухачів. Артистка постає у відео в 5-ти розкішних образах — кожен з них уособлює емоції героїні, яка переживає нещасливе кохання.

Зйомки почались на світанку на даху хмарочоса, зеніт припав на пшеничне поле, а закінчили під ранок наступного дня у вишуканих двоповерхових апартаментах.

Читайте также

Без парика, настоящая. Алла Мазур снялась в стильной фотосессии после победы над онко

Без парика, настоящая. Алла Мазур снялась в стильной фотосессии после победы над онко

Ольга Фреймут рассказала о непростых отношениях старшей дочери Златы с отчимом Владимиром Локотко

Ольга Фреймут рассказала о непростых отношениях старшей дочери Златы с отчимом Владимиром Локотко

Alena Omargalieva

«Я прожила ціле маленьке життя на зйомках. Було страшенно холодно, коли ми почали знімати в басейні на даху, а під час зйомки в полі ми згорали під палючим сонцем, температура повітря була вище 35 градусів, — поділилася Alena Omargalieva. — Символічно, і моя героїня переживає в кадрі весь спектр емоцій і почуттів, які викликав у неї зраду коханого: від розгубленості до байдужості і рішення йти далі».

Режисером відео став Олексій Островой, який раніше знімав роботи на дуетні сингли TamerlanAlena, а також сам Tamerlan. Співачка розповіла, що свій перший сольний кліп змогла довірити тільки команді, з якою добре знайома і впевнена, що вони на одній хвилі.

Alena Omargalieva

Нагадаємо, у минулому році дует TamerlanAlena відсвяткував 10 років творчого шляху. У середині поточного року Alena Omargalieva заявила про початок сольного проекту. Артисти запевняють, що початок сольного шляху Альони не виключає успішне існування дуету TamerlanAlena, а так це чи ні, стане зрозуміло тільки з часом.

Фото: прес-служба

Анна Добрыднева
Предыдущий материал

С красными волосами невероятной длины: Анна Добрыднева сменила имидж

Брэд Питт и Дженнифер Энистон
Следующий материал

Тряхнули стариной: Брэд Питт и Дженнифер Энистон вновь стали парой

Новости партнеров