Для справжніх поціновувачів тютюну: новий glo™ HYPER та стіки neo™ у форматі демі

glo™ hyper і стіки neo™
На правах реклами. glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Повнолітні курці вже давно знайомі з пристроями для нагрівання тютюну glo™, адже з кожним днем все більше людей переходять на використання цієї системи — альтернативу звичайним сигаретам, оскільки нагрітий тютюн, на відміну від спаленого у сигареті, зберігає максимум смаку, при цьому мінімізуючи кількість токсинів** та запаху***. Пристрій працює без горіння і попелу****, нагріваючи тютюн до 245°С, та виділяє тютюновий аерозоль замість диму. Як результат — залишається менше запаху на руках, волоссі й одязі.

Цього року з'явилася новинка, що дарує справді неочікувані враження: зустрічайте — вдосконалений glo™ HYPER та стіки neo™ у демі форматі! Давайте зʼясуємо, в чому полягає особливість нового покоління девайсів glo™.

Міжнародна компанія «Бритіш Американ Тобакко» продовжує інвестувати у розробку найбільш сучасних продуктів для для дорослих курців у всьому світі, дбаючи про своїх споживачів та враховуючи їхні уподобання. Саме тому з’явився glo™ HYPER — вдосконалений пристрій для нагрівання тютюну, що поєднав передові технології і більш насичений смак стіків neo™ у демі форматі. Це незнаний досі смаковий досвід та незабутні враження!

«У наш стрімкий час користувачі glo™ чекають ще більше інновацій. Існує потреба в продукті, що поєднує в собі протилежні речі ― натуральний тютюн і високі технології, будучи при цьому альтернативою традиційним тютюновим виробам. Потрібен пристрій, який забезпечує не менш інтенсивне насичення, є швидким та є інтуїтивно зрозумілим у використанні. glo™ HYPER реалізував у собі це грандіозне завдання. Ми створили передову технологію нагрівання тютюну і новий формат тютюнового стіка», ― коментує новинку директор комерційний «Бритіш Американ Тобакко» Віталій Павлусь.

glo™ HYPER ― це покращена технологія індукційного нагрівання тютюну, завдяки якій можна отримати більш інтенсивний і насичений тютюновий смак, що неодмінно відзначать справжні поціновувачі тютюну.

Для оновленої моделі glo™ HYPER була спеціально розроблена лінійка тютюнових стіків neo™ збільшеного діаметру в демі форматі. Ці стіки містять на 30% більше тютюну, ніж стіки neo™ для glo™ попередніх поколінь. Таким чином, ви відчуєте більш інтенсивний, неповторний і певною мірою навіть незабутній смак.

Пристрій glo™ HYPER має два режими: стандартний (Standard) і Boost, який дозволяє збільшити смакову інтенсивність сесії за рахунок більш сильного прогріву стіка (до 280°С на відміну від стандартних 245°С). Пристрій готовий до використання за 15 секунд, а сеанс триває 3,5 хвилини. У стандартному режимі тютюновий стік нагрівається за 20 секунд, а сеанс триває 4 хвилини.

Дизайн glo™ HYPER оригінальний та надзвичайно простий: один пристрій ― одна кнопка. Вас здивує надзвичайно приємний на дотик м’який матеріал корпусу, виготовлений за технологією soft touch*****. Стильні кольори glo™ HYPER, а саме білий, чорний, синій та помаранчевий, стануть класним доповненням образу.

Стіки neo™ у демі форматі доступні у чотирьох смаках:

  • neo™ TERRACOTA TOBACCO. Має ніжний і водночас глибокий смак тютюну з кремовим відтінком. Солодкий фільтр додає насолоди та пікантності.

Тютюновомісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.

  • neo™ REDBERRY PASTEL. Це витончене тріо зі смаків тютюну, свіжого ментолу та капсулою зі смаком червоної ягоди.

Тютюновомісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.

  • neo™ BRILLIANT BERRY. До класичного тютюну приєднався елегантний дует ягідного аромату та капсули зі смаком лісової ягоди. Особливу ноту забезпечує фільтр із солодким присмаком.

Тютюновомісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.

  • neo™ MAGNETIC PINEAPPLE. Має за основу смак класичного тютюну, доповнений капсулою з яскравим смаком тропічного міксу.

*Тютюновомісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.



** на 90% менше токсинів при порівняні диму від спаленого тютюну у стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) та аерозолю від нагрітого тютюну у пристрої glo™. Порівнюється 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я до зменшення. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.


*** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

**** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

***** Окрім glo™ HYPER у білому кольорі

Дженнифер Энистон
Предыдущий материал

Неожиданно: Дженнифер Энистон продает свое обнаженное фото

Анна Седокова
Следующий материал

Анна Седокова призналась, как, будучи беременной, уводила мужа из стриптиз-клуба

Новости партнеров