Солистка группы Kazka рассказала об отношениях с Юрием Никитиным

Kazka
Александра Зарицкая рассказала, как познакомилась с Юрием Никитиным.

Ни для кого не секрет, что группу Kazka продюсирует Юрий Никитин. Неудивительно, что у многих появлялось подозрение, что между солисткой группы и продюсером возможен роман. Впрочем, в интервью для Анатолия Анатолича девушка заверила, что они лишь дружат, и рассказала, как они познакомились: 

"Наші стосунки сформувалися десь два роки тому, і відтоді майже не змінювались. Не було такого, щоб він раніше казав, що ми ще малі, чи мало розповідав секретів. На початку, коли щойно познайомилися, спілкувалися у скайпі. Я жила в Одесі, і прийшла на кастинг, думала, що мене приймають на роботу в один із одеських клубів. В мене є така фішка, чи проблема, чи одержимість – я дуже хочу і люблю завжди знаходитися в якихось кінематографічних моментах. Дуже це люблю. 

"Я прийшла на кастинг, там сидів Андрій Уренев, наш музичний продюсер та Аня Гурбан – колишній креативний директор. І вони кажуть, мовляв, заспівай нам будь-що, просто треба почути, як ти співаєш. Я заспівала Jessie J – Price Tag а капело, і це їх підкупило. Ми познайомились, і все, я забула про цей кастинг, ніхто не дзвонив, не писав. А за три тиждень мені зателефонувала Аня й каже: "Сашо, Юра хоче побачити тебе, ми тобі подзвонимо завтра у скайпі". Я жила в Одесі, взагалі без грошей, просто нуль. Реально ми співали на вулиці, в нас була компанія приблизно двадцять людей, били татуювання за гроші, влаштовували супер-супер дивні вечірки... Якось назбирали кучу пінопласту і всі танцювали в тому пінопласті. Брали за вхід по 50 грн", — вспомнила Александра.  

Солистка группы Kazka рассказала об отношениях с Юрием Никитиным

"Юра дзвонить мені по скайпу, а в мене тоді не було інтернету. Довелося їхати додому до друга. От телефонує мені Юра, а я не знала хто це, бо не слідкувала за українським шоу-бізнесом. Відповідаю і бачу тільки Юрин ніс. Він каже: "Привіт Сашо, я дуже відомий продюсер. Ви мені дуже подобаєтесь, ваш стиль та зовнішність. Можна з вами поближче познайомитися, коли зможете приїхати до Києва?". Я зібрала всі речі в рюкзак, подзвонила мамі і сказала, що мені зателефонував відомий продюсер. Мої батьки знали, хто такий Юрій Нікітін, це тільки я не знала", — призналась девушка. 

Солистка группы Kazka рассказала об отношениях с Юрием Никитиным

Фото: пресс-служба 

Виктория Боня
Предыдущий материал

Виктория Боня собралась замуж за молодого возлюбленного

Леди Гага и Брэдли Купер
Следующий материал

Было или нет? Леди Гага рассказала всю правду о романе с Брэдли Купером

Новости партнеров