Вагітна Наталка Карпа знялась у ніжній фотосесії для Viva!

Наталка Карпа
Українська співачка Наталка Карпа чекає на первістка.

Кого вона подарує своєму чоловіку, герою АТО Євгену Терехову, відомому як «Титановий Джексон», поки залишається таємницею. Решта інформації: як почувається майбутня матуся, як готується до пологів, як змінилося її життя останніми місяцями – в ексклюзивному інтерв’ю для Viva!

«Я щойно з приватного пологового будинку – порекомендували кілька подруг, які народжували саме там, – починає нашу розмову Наталка. – Ось і я нарешті поїхала подивитись, що там і як. Ми с Женею вирішили, що нікуди закордон летіти не будемо, ніякі там Маямі, Польща… Адже те, що я побачила тут, просто фантастика! Я приємно вражена! Звісно, це приватна клініка і ціни недешеві. Та, починаючи від юридичного моменту укладення договору, ти розумієш, за що платиш. Тебе страхують, з тобою постійно працюють медпрацівники, ти не сам на сам зі своєю історією. Медсестричка, акушерка постійно поруч, вони реально приходять по 100 разів і питаються, як ти почуваєшся. У тебе кнопочка виклику – і в будь-яку хвилину вони з’являться. Під час пологів ти сам корегуєш рівень епідуралки: якщо сильний біль, можна її додати. Звичайно, в розумних межах. І це, звісно, під наглядом лікарів. А якщо боїшся застосовувати епідуралку – це спинний мозок все ж таки, тобі масочки спеціальні пропонують – кисневі з якимось там азотиком. Вдихаєш, і тобі легше. Я коли навчалась у медуніверситеті, до нас приїжджали канадці й розповідали, як в них доглядають за вагітними, як проходять пологи. Це було ще років 15 тому. У нас тоді був майже кам’яний вік, і ми слухали ці розповіді, немов фантастику».

Також Наталка розповіла, як вони з чоловіком ставляться до усвідомленого батьківства:

«Ми одружені три роки. Безперечно, ми хотіли дітей. Був період, коли нас всі питали: «Ну коли вже? Чого ви там гальмуєте на поворотах?» І ми, чесно кажучи, дещо хвилювалися. По-перше, я не криюся, що вже доросла дівчинка. І Женя багато стресів переніс у житті: важке поранення і все таке.... Існує чинник здоров'я, який треба було враховувати. Я вирішила почати зі звичайного здорового способу життя: знайшла собі хорошого дієтолога, який розробив схему правильного харчування, активно зайнялася спортом. Потім ми з Женею поздавали аналізи – хотіли подивитися, що в нас взагалі відбувається в організмі. Женя ж раз на пів року має проходити обстеження, отримувати курс крапельниць, перевіряти судини голови – у нього у скроні титанова пластина стоїть, тому ми постійно слідкуємо за його тиском. Коротше, непроста історія…

І от, після всіх обстежень лікарі сказали, що з нами все гаразд, якихось особливих проблем і протипоказань немає. А лікар, з яким ми здавали аналізи, каже: «Наталка, я тобі призначу звичайні вітамінки, а ти вимкни мізки й не думай про це. Чим більше ти будеш зациклюватися на темі вагітності, тим більше все буде відбуватися не так, як чекаєш».

Повну версію інтерв’ю читайте в журналі Viva!

Читайте также

Семья Анастасии Заворотнюк обратилась к общественности

Семья Анастасии Заворотнюк обратилась к общественности

Елена Кравец: "Владимир Зеленский вернется в "Квартал" через 5 лет"

Елена Кравец: "Владимир Зеленский вернется в "Квартал" через 5 лет"

Фото: Володимир Шурубура
Макіяж / зачіска: Леся Поврозник
Стиль: concept store By_mom
Бекстейдж: Левко Піджарий

Читайте также

Настя Каменских намекнула на беременность: "Внутри меня любовь, баланс и умиротворение"

Настя Каменских намекнула на беременность: "Внутри меня любовь, баланс и умиротворение"

Ани Лорак беременна?

Ани Лорак беременна?

Ксения Бородина
Предыдущий материал

Старшую дочь Ксении Бородиной госпитализировали и провели срочную операцию

Сериал "Друзья"
Следующий материал

Моника, Рейчел и Джоуи снова вместе: звезды "Друзей" показали новое фото

Новости партнеров