Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

серіали
Найкращі серіали Netflix, що на часі у період війни, а також ті, що допоможуть від неї відволіктися.

Ритм життя ведучого “Свободи слова” на ICTV Вадима Карп’яка під час війни суттєво змінився. Якщо раніше політичний журналіст звик все розплановувати, адже ефір політичного ток-шоу припадав на понеділок, то зараз у нього свого роду життя в стилі рандомайзер: все залежить від графіку ефірів марафону “Єдині новини”. У вільні хвилини Вадим приділяє максимум часу сім’ї, піаніно, книгам, кулінарії, наведення ладу в бучанському будинку і перегляду Netflix. Які серіали найбільше сподобались на стрімінгову ресурсі зірці ICTV — нижче в підбірці.

Читайте также

Це любов: зірки серіалу «Бріджертони» Фібі Дайневор і Реге-Жан Пейдж поділились рідкісним фото

Це любов: зірки серіалу «Бріджертони» Фібі Дайневор і Реге-Жан Пейдж поділились рідкісним фото

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Найкраще з Netflix: топові серіали

  1. “Як стати тираном”. У своїй документальній оповіді творці проєкту в іронічному ключі намагаються зрозуміти і пояснити, чому декотрі люди приходять до влади і стають тиранами. Сценаристи показують нам ту тонку грань, яка відокремлює монстра від звичайної людини. Епізоди присвячені німецькому диктатору Адольфу Гітлеру, першому очільнику Північної Кореї Кім Ір Сену, лідеру лівійської Джамахерії Муаммару Каддафі, іракському диктатору Саддаму Хусейну, угандийскому військовому диктатору Іді Аміну, лідеру фашистської Італії Беніто Муссоліні та кривавому правителю Радянської імперії Йосипу Сталіну. Особливого шарму серіалу додає закадровий голос відомого американського актора Пітера Дінклейджа, знайомого по ролі в багатосерійному фентезі “Гра престолів”.
  2. “Друга світова війна в кольорі: Шлях до перемоги”. Історичний серіал насичений реальними кадрами та коментарями експертів, які відтворюють справжню картину поворотних вирішальних моментів війни і дають розуміння, хто вони — провідні діячі Другої світової.
  3. “Аферист з Тіндера”. Документарі про чувака, який обманював через Тіндер жінок — викачував з них мільйони доларів і переховувався від правосуддя у різних країнах світу. Таке воно — "сучасне кохання" в світі онлайн-знайомств, де лише один свайп може змінити ваше життя. Це справжня казка, яка стала жахом і трилером про помсту жертв.
  4. “Любов. Смерть. Роботи”. Цей мультиплікаційний серіал ведучий ICTV переглядав разом зі своїм старшим сином Марком. Кожна короткометражка історія унікальна, адже відзнята режисерами з різних країн, має своїх героїв та особливий фантастичним сюжет, не пов’язаний між серіями. Завдяки цьому проєкт є вибухом всіх існуючих жанрів: починаючи від жахів і закінчуючи комедією. Тут ви побачите і пригоди роботів на планеті без людей, загубленої в морозилці звичайного холодильника стародавньої цивілізації, і петлю нескінченних вбивства, і навіть захоплення світу розумним йогуртом.

Читайте также

Топ-5 фильмов о путешествиях, которые меняют жизнь

Топ-5 фильмов о путешествиях, которые меняют жизнь

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

Emily Medical Center
Предыдущий материал

Відпочинок з користю для здоров'я: в Emily Medical Center відкривають програму з Майєр-терапії

Ектор Хіменес-Браво
Следующий материал

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Новости партнеров