Жити на повну: як діє Livia - унікальний прилад для зняття менструального болю

Livia
За статистикою, близько 80% жінок страждають від болісних менструацій. Критичні дні вони просто викреслюють з життя, беручи паузу і запасаючись знеболювальними.

Але тепер у дівчат є легкий і комфортний спосіб залишатися активними без ризику для здоров'я.

Хто з нас не стикався з ситуацією, коли заздалегідь сплановані важливі зустрічі і справи доводилося скасовувати через погане самопочуття під час "цих" днів? Здавалося б, рішення можна знайти в ліках. Але далеко не кожна дівчина захоче вгамовувати біль таблетками, побоюючись за своє здоров'я.

Активним, цілеспрямованим жінкам, які звикли жити у власному ритмі та за власними правилами, компанія iPulse Medical пропонує унікальне рішення - Livia. Це сучасний і стильний гаджет, розроблений для безпечного і ефективного полегшення менструального болю.

650

Прилад Livia ("Лівія") був створений в 2016 році в Ізраїлі і задуманий як здорова альтернатива використанню медикаментів в критичні дні. Фахівці ставили за мету розробити продукт, який легко і швидко позбавить жінок від страждань і допоможе їм залишатися "включеними" в життя в будь-який період циклу. Над приладом працювали професійні лікарі та вчені - створення і тестування Livia проходило під суворим контролем відомого експерта з жіночого здоров'я доктора Барі Каплана.

Livia - це компактний портативний девайс, який знімає менструальний біль за допомогою електротерапії.

Принцип його роботи простий: завдяки запатентованій технології SmartWaveTM він передає нервам електричні імпульси, тим самим "відволікаючи" їх від головного завдання - проводити в мозок сигнал про біль. Також під впливом дії приладу в організмі вивільняються бета-ендорфіни, що активує природну протибольову реакцію організму. Девайс працює з ледь помітною вібрацією, тож не дає відчуття жодного дискомфорту.

Ще одна перевага Livia - легкість у застосуванні. Компактний і непомітний, девайс скоріше нагадує модний аксесуар, який зручно носити в сумочці. А скористатися ним можна де завгодно.

Пристрій легко кріпиться на поясі за допомогою кліпси, а пара електродів з гелевими наліпками розташовуються внизу живота, на найболючіших ділянках. Заряджається прилад так само легко, як і телефон: в комплекті з девайсом йде USB-кабель.

650

Livia - це немедикаментозний спосіб зняття болю під час менструації, його безпека підтверджується міжнародними сертифікатами. Прилад отримав дозвіл Управління США з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA), має сертифікати CE (Conformité Européenne - європейський сертифікат відповідності) і Міністерства охорони здоров'я Канади.

Перш ніж випустити продукт на ринок, фахівці провели серію клінічних досліджень. На даний час його унікальну дію змогли оцінити вже близько 100 000 клієнток у всьому світі.

А тепер переконатися в тому, що безболісні місячні - це реальність, можуть і українки. Прилад вже можна придбати в нашій країні у офіційного представника Livia в Україні. Знайти всю необхідну інформацію можна на сайті mylivia.kiev.ua

Сертифікат відповідності № UA0.YT.110301-21. Виданий органом з сертифікації ТОВ «ВСЦ «ПІВДЕНТЕСТ». 

 

Детская стоматология
Предыдущий материал

Стоматология без стресса и слез: как лечить зубы ребенку

Елена Шершнева
Следующий материал

Елена Шершнева: «Изменить жизнь можно за четыре недели»

Новости партнеров